Ahoj, nevyznám sa v tomto smere nakoľko to riešime prvýkrát. Ďakujem za tolerantný prístup a ochotu poradiť.
Čoskoro ma čaká pôrod, máme prvé dieťa v predškolskom zariadení ( MŠ , 3r dieťa). Manžel zvažuje, že požiada OČR na dieťa, pokiaľ ja budem hospitalizovaná. Preto mam na vás pár otázok:
**je to možné? Keďže naše dieťa nebude reálne "choré" ?
**môže dieťa navštevovať MŠ, ak manželovi vznikne nárok
na OČR ?
( svokra tvrdí že dieťa môže navštevovať MŠ aj keď manžel bude s ním na OČR , mne sa to ale nezdá preto sa radšej informujem)...
Samozrejme ak sa takáto situácia rieši inak budem rada za vašu radu . Vopred ďakujem 😊😊
@loginexistuje pardon, píšem sem na MK asi 5x v živote. Neviem kto sa tu čo pýtal včera alebo pár dní dozadu (pretože sem nechodím často) snažila som sa hľadať aj v archíve ale bohužiaľ som to nenašla. 😑😑 každopádne ďakujem za odpoveď
ako pozaidat moze ale teda musi nafingovt chorobu dietata samozrejme lebo na zdrave doeta ak ma moznost chodit do MS (a ta nie je zavreta) tak OCR nedostane
a dieta do MS vtedy samozrejme nesmie
ahoj, ak manžel bude poberať OČR dieťa nemôže byť v škôlke. Pediatrička hlási na sociálku Očr, tak isto aj škôlka. Tak si to kontrolujú. Môj syn bol minule chorý, a v škôlke sa ma pýtali či sme poberali aj OCR, že oni to musia hlásiť.
@franka
@loginexistuje
Ďakujem vám veľmi pekne za pomoc
...😇 nech sa vám darí
navstevovat skolku dieta nemoze to iste sa tu pytal niekto vcera odpovede si dostala