OČR manžela na staršieho a ja na rodičovskej.

lolinko
13. mar 2020

Ahojte
Neviem sa vôbec dovolať do soc.poistovne 🤔
Chcem sa len spýtať či náhodou neviete poradiť.
Môže ísť manžel na ocr kvôli vírusu so synom (chodí na ZŠ) keď ja som doma na rodičovskej s dcérou?
Ďakujem pekne a držte sa všetci

veronikaszabova
13. mar 2020

@lolinko ano

veroniq85
13. mar 2020

Mozem sa pridat. Aj mna to zaujimava. Som na rodicovskej so synom (15mes.) a este mam predskolaka. Tiez by som chcela aby s nim isiel manzel na ocr len neviem ci je to mozne ak som na RD. Dakujem

emmi101
13. mar 2020

Už tu odpovedala veronika na otázku, dá sa to

lolinko
autor
13. mar 2020

No nakoniec som sa dovolala...oni sami nevedia ako to bude s tými očr-kami.
Mne povedala, že máme ešte počkať pár dní 😱🙁

pieksamaki
13. mar 2020

Da sa to.nemozno ist teraz k lekarovi....treba napisat ziadost o ocr z dovodu karanteny a zatvorenych skol a vhodit do schranky sp....

evittam
14. mar 2020

@pieksamaki Nemusíš to nikam hadzat.
@lolinko Na nic necakajte. Na stránke SP je tlačivo, vypíšes, podpises a posles mailom. SP to oznámi zamestnavatelovi. Ak ma dieťa viac nez 11rokov takto musí spraviť pediater.
Btw.je tu o tom istom diskusii viac nez dost. Staci čítať.

janinad
16. mar 2020

Chcem sa spytat, moze ist na ocr s jednym dietatom manzel a s druhym ja? Dakujem.

nina37
16. mar 2020

dobry vecer aj ja by som sa chcela spytat,som na rodicaku s malou,moze ist partner na ocr s predskolakom?kedze nemoze ist do prace,dakujem

bestma
24. mar 2020

viete niekto poradit ci sa da cerpat OCR na 1. dieta (zdrave skolkarka) ked som na predlzenom rodicovskom s 2. dietatom (kvoli zdrav. stavu) poberam rodicovske pritom pracujem na TTP? Do zamestnania som sa vratila zaciatkom 2019 ked dieta dovrsilo 3r ale mam predlzenu rodicovsku dovolenku do 2021 kvoli nepriaznivemu zdravotnemu stavu, dostavam rodicovsky prispevok, a chcela by som OCR (momentalne cerpam dovolenku v praci, som na TPP) lebo mam aj starsiu dceru skolkarku ale su zavrete skolky a na nu by som chcela cerpat OCR. Da sa? dakujem

evittam
24. mar 2020

@bestma Ano

miroslavap
Autor odpoveď zmazal
Zobraz