Ahojte
Neviem sa vôbec dovolať do soc.poistovne 🤔
Chcem sa len spýtať či náhodou neviete poradiť.
Môže ísť manžel na ocr kvôli vírusu so synom (chodí na ZŠ) keď ja som doma na rodičovskej s dcérou?
Ďakujem pekne a držte sa všetci
Mozem sa pridat. Aj mna to zaujimava. Som na rodicovskej so synom (15mes.) a este mam predskolaka. Tiez by som chcela aby s nim isiel manzel na ocr len neviem ci je to mozne ak som na RD. Dakujem
Už tu odpovedala veronika na otázku, dá sa to
No nakoniec som sa dovolala...oni sami nevedia ako to bude s tými očr-kami.
Mne povedala, že máme ešte počkať pár dní 😱🙁
Da sa to.nemozno ist teraz k lekarovi....treba napisat ziadost o ocr z dovodu karanteny a zatvorenych skol a vhodit do schranky sp....
@pieksamaki Nemusíš to nikam hadzat.
@lolinko Na nic necakajte. Na stránke SP je tlačivo, vypíšes, podpises a posles mailom. SP to oznámi zamestnavatelovi. Ak ma dieťa viac nez 11rokov takto musí spraviť pediater.
Btw.je tu o tom istom diskusii viac nez dost. Staci čítať.
Chcem sa spytat, moze ist na ocr s jednym dietatom manzel a s druhym ja? Dakujem.
dobry vecer aj ja by som sa chcela spytat,som na rodicaku s malou,moze ist partner na ocr s predskolakom?kedze nemoze ist do prace,dakujem
viete niekto poradit ci sa da cerpat OCR na 1. dieta (zdrave skolkarka) ked som na predlzenom rodicovskom s 2. dietatom (kvoli zdrav. stavu) poberam rodicovske pritom pracujem na TTP? Do zamestnania som sa vratila zaciatkom 2019 ked dieta dovrsilo 3r ale mam predlzenu rodicovsku dovolenku do 2021 kvoli nepriaznivemu zdravotnemu stavu, dostavam rodicovsky prispevok, a chcela by som OCR (momentalne cerpam dovolenku v praci, som na TPP) lebo mam aj starsiu dceru skolkarku ale su zavrete skolky a na nu by som chcela cerpat OCR. Da sa? dakujem
@lolinko ano