Maminky ahoj mam choré deti dnes s nimi ide priateľ k lekárovi ja sa chcem spýtať keby potrebujem na dva dni očr zajtra a v piatok tak mi to dajú??
@angel2017 priateľ si asi dá na ten deň potvrdiť priepustku u pediatra, a na očr pôjdeš ty, ak som správne pochopila. Môžeš ísť na očr aj na 1den ak chces. V tomto prípade sa ti ale oplatí stvrtok-nedela, zahrnúť aj víkend, ak nejdeš cez víkend do práce. Priateľ len povie pediatricke, že na očr ideš ty.
@slavkadi a ona robí na zmeny, ci prečo by si mala dat ocr do nedele?
A keby si vzala paragrafy?
@13uzivatelka11 a prečo nie ? vtedy už nebudú choré alebo ich vypustí na ulicu ?
@cacianka ja keď som sa tu na to raz opýtala ci môžem dať ukončenie cez víkend, aby som si prilepsila o 22€ 😅 tak ma tu všetky zvozili pod čiernu zem, ze prečo keď vtedy do roboty nemusím ísť.. A ani doktorka by to nemala takto vypisovať, ak človek nerobí na zmeny...
@13uzivatelka11 lebo osetrovne je na kalendárne dni, či robí či nie to lekára nemusí zaujímať, ak by ju volali do roboty aj cez víkend je na očr.
@angel2017 na jednu diagnózu nie....musela by ti na tvoju OČR dať novú OČR s inou diagnózou