Ako je to prosim ked je zatvorena skolka pocas letnych prazdnin. Niekde som citala, ze treba papier od skolky. Vie niekto prosim o tom nieco viac?
@alenah31 dakujem. Ide o 5 pracovnych dni nemam ich vykryte. Prave pozeram ze to musi zamestnavatel potvrdit. Ved ma zabiju :D
Nezabiju neboj. Alebo nech ti umoznia na 5 dni HO pokial je to mozne, popripade sa opytaj sefa ci ich mas vziat do prace ak ma s 5 dnovou OCR problem😁
@alenah31 nemozem robit HO pracujem v sklade. Vo vyske. To je zakazane
Prosim viete mi poradit. Skolka ma tam uviest celu dobu zatvorenia skolky ? Alebo len dni ktore potrebujem vykryt?
ahojte viete mi poradiť? keď už je školka zatvorena nemám si to tlačivo dať ako potvrdiť môžem potvrdenie doniesť aj nejak dodatočne?
@sjuzir urcite sa to nesmie.. ved ked si vedena ze mas OCR do prace nesmies. To je podla mna nelegalne dostavat peniaze od statu a aj dostavat za ten den plat.
@alenah31 prosím ako je tá ocr platená? Neviem to nikde nájsť... Dakujem
@alchemilkazltozelena rovnako ako ocr vystavena pre chorobu dietata - 14 dni 55% z DVZ prisl. rozhodujuceho obdobia
Treba ziadost na OCR, ktoru potvrdi skolka. Ale pozor, platena je len 14 dni hoci by skolka bola zatvorena cele 2 mesiace.... Ziadost najdes na nete.