Ahojte prosím Vas predpisu mi OCR aj na pohotovosti...... Naša doktorka je PN zastupuje ju 90 ročná lekárka mali ma od včera kašeľ dnes už aj soplik a zvýšenú teplotu nešla som s nim k lekárke lebo som si myslela, že pokiaľ ma len kašel a soplik zvládneme to aj bez lekára, že si vezmem dovolenku a za dva dni je fit no už vidím, že to tak nebude.... Teplota mu vystúpila pred chvíľou a ja už ani nemám šancu zastihnúť sestričku keďže je tam do 12:00 takze s nim pôjdem na pohotovosť.len pchcem vedieť ci aj tam mi vedia predpísať OCR alebo si to budem musieť poriešiť zajtra u svojho lekara. Dakujem
Ocr a PN ti spatné lekár môže vypísať ale aj nemusí.jeho povinnosť to nie je ..na poh.to isto neporiesite a podľa aktuálneho popisu to ani nie je stav na pohotovosť.
naco chces ist s kaslom a soplom na pohotovost? aj tak budes musiet k pediatricke pre ocr
Pretože je astmatik ma laringitidu a treba to poriešiť v dnešnej dobe ako všetci perfektne ordinuje a pacienta ani nepotrebujú vidieť mi ho na pohotovosti aspoň popočúvajú a ja mam istotu ze nemá zápal pľúc.
Ďakujem.... Co som potrebovala vedieť som zistila ostatné rady zvážim sama ci su pre mňa vyhovujúce alebo nie.
@kika52621 nie na pohotovosti i je nevypisu ani PN ani OCR ale lekarka ti ju vie zajtra vypisat aj od dnes