Ahojte. Bola som na očr od 17.-21.10... no nevedela som že mi ochorie aj druhé dieťa, dnes som bola s nim u dr a povedali mi, že mi nemôžu vystavit novú očr, že som mala ísť dnes do práce odrobiť si deň... Ale to sa nedalo, keď mi nemal kto ostať pri chorých deťoch.. poradíte mi prosím? Vdaka.
Nerozumiem preco by si nemohla…kebyže má druhé dieťa inú doktorka ako by na toto prišla ? 😄
Prečo nemôžu? Veď to je blbosť, nedala by som sa odbiť.
Ako to je choré 😅 je jasne, že ochorie aj druhé dieťa od toho prvého...tak čo ho máš dať choré do škôlky na jeden deň? Či ako to myslela tá doktorka? 😄
Je to blbosť čo ti povedala. Kľudne môžeš ísť na ocr s druhým dietatom
Doktorka ta nesprávne informovala, na OCR by si mohla ísť aj s tým istým dieťaťom ale s inou diagnózou.
A keby si si odrobila ten deň, tak už ti ju môžu vypísať? Je to blbosť čo ti povedala. Môžeš ísť kľudne s ďalším dieťaťom plynule na novú očr
Tiež, som tomu nepochopila, keď mi to povedala .. so synom som bola na očr od pondelka do piatku so zapalom stredného ucha, po dnešnom vyšetrení z moču, ma dcera zapal močových ciest, a nemá mi kto s ňou ostať, tak znovu potrebujem očr, ona mi nadala že som mala ísť do roboty na jeden deň, ze mi nemôže očr vystaviť dnešným dátumom, cize vlastne dnes mam v praci v podstste absenciu, vobec tomu nechápem, ale ďakujem za radu skusim zajtra zavolať na sociálku ešte...
@zmrzlinka2021 nemám pána manžela, majú iba mňa.
Nech ti to vystaví spätne .. a keď nevie nech si zavolá na socialku… väčšina doktor si mysli že zjedli všetku múdrosť sveta
Zajtra jej zavolaj, choď tam a povedz, že si si to overovala na SP a nie je pravda, čo ti povedala. Ziadaj od dnes ocr na druhé dieta
A prečo do 21 a nie rovno celý víkend? Nechápem. Mne tiež vravela dr,že nemôže dať ocr za ocr a potrebujem jeden deň vykrit napr dovolenkou. Ako to je však pri dvoch deťoch netuším. No vidí sa mi to ako blbosť,však teraz je choré druhé dieťa 🤔
Ocr ti moze vystavit spatne. A mozes byt kludne ocr s druhym dietatom. Prip.na dnes nech ti da patagraf od zajtra ocr.
Mala som už jednu očr za druhou a ochotne mi ju ukončila aj v nedeľu. Kolegyňa si dala ukončiť piatok a ja som ju sfukla, že nabudúce chod pondelok ukončiť na nedeľu. Prišla šlo dva zaplatené dni. Odvtedy si dáva ukoncovat v nedeľu
S druhym dietatom nech ide na OCR pan manzel.