Ahojte, veľa ľudí vyhralo nižšie ceny 100€ a pod. Viete o niekom, komu už prišli peniaze na účet? Mali vyplácať do 30 dní. Ďakujem
Mne tých ľudí ani nie je ľúto, čo nedostanú svoje peniaze, jednak to odzrkadľuje presne túto krajinu a jednak je krásne vidieť, čo je tým ľuďom prednejšie 🤦🏻♀️
@ella_price preco? Ked sa niekto ockoval vo februari, ci maji z presvedcenia, tak sa nema registrovat, alebo co?
Aj môj otec vyhral a zatiaľ nedostal nič 🙂
@ukulela Ty si to asi nepochopila, ale nevadí. Nech si užívajú celú nezmyselnú očkovacia lotériu a potom si vypisujú prečo im ešte neprišli peniaze. Fakt keď nevidíš tú celú absurditu, tak to ma mrzí
Netreba kritizovat tych, ktori sa ockovali s presvedcenim, ze priznaky chorobi zmiernia...ale tych, ktori sa zaockovali kvoli loterii...my, ktori sme sa dali skor ockovat ako vyssie spomina maminka, netreba odsudzovat.... my sme to urobili aby sme ochranili seba aj pribuznych . A neodsudzujem ani neockovanych..je to kazdeho osobna vec...
no po mesiaci prišla správa o výhre, že do 30 dní vyplatia takže asi zas o mesiac prídu peniaze 😀
@uzivatelka1113 ja som vyhrala minuly tyzden a vcera mi dosla gratulacia z MFSR.kazdemu asi inak chodi
@uzivatelka1113
@nikus88 no včera mám pocit že chodili sms hromadné všetkým čo doteraz vyhrali
@uzivatelka1113 zrejme to tak bude...
Dnes nam nabehlo 100 eur 🙃
áno aj nám 😁
Asi vsetkym...kolegyne syn vyhral pred mesiacom a vyhra mu dosla tak ako mne..ja som cakala ani nie tyzden
Uz tu tato tema bola, maju 30 az 60 dni