Dobrý deň, neviem sa dopátrať k pravidlám očkovacej lotérie. Avizované bolo heslo, ktoré musíme povedať pri zdvihnutí telefónu. Kde to heslo nájdem ? Viete ho niekto ? Či už zmenili pravidlá ?
@marci77 kks a ked akoze nemam telku tak co? 😄 krista v tejto republike nestaci, ze sa clovek da zaockovat, este si kvoli tomu aj telku musi kupit. No mna poranta
To heslo je potrebné v prípade tej velkej výhry, treba kukat raz za týždeň v nedeľu, ale nepochybujem o tom, ze bude kolovat na internete. Male vyhry zrebuju každý den a heslo netreba
@peppita no veď zajtra už by mali 1x losovat veľkú výhru a heslo nikde.
@katulastraka presne, máme tv ale len netflix a Voyo a k heslu sa nemôžem nikde dopátrať
@katulastraka nemusis mat telku a nemusis sa ani registrovat 😉
@marci77 a nevieš kedy išiel ten program ? Nech poviem kamoške nech mi pozrie v archíve
@peppita nie zajtra ale dnes už by mali (skoro som v noci nespala ešte stále mám sobotu 😆😆😆) ale možno mám zlé info. Pýtala som sa aj na insta pár redaktorov a nikto nič nevedel
@martinkatinka pravda, ale vyhrat 100 000 by nebolo zle 😂
@katulastraka ja som zachytila, ze to heslo sa objavili pocas telefonatu s potencionalnym vyhercom a bude zakazdym ine.... Uplne chore, robit takyto cirkus. Ked losuju, mali by losovat a nie to takto podmienovat.
A tu je dokaz ako neskutocne zblbli a o..bali ludi🙄🙄🤭
Každú nedeľu o 20:30 začína hodinový program ktorý treba sledovať a tam bude heslo inde nie 😉
A ked je niekto v praci na nocnej a nema sancu pozerať televizor, super vymyslene, ach jaj..
@conta22 a minulý týždeň bol ten program ?
Nie dnes je to prvýkrát
No aký máte názor na včerajšiu prvú lotériu?
Čistá katastrofa 🥺
Chúďa tá posledná pani😢
@januarova ta bude mat traumu na cely zivot, luto mi jej je..
Jeziny, ja pozeram tv tiez cez net, ale v inom byte v bytovke ked pozerame napr hokej, velakrat sa stane, ze niekto krici napr gol a niekto to krici az o minutu neskor... Chuda ta Zuzana...
treba sledovat ten program v televizii ....a ked budete sledovat TV, tak heslo by tam mali bud povedat, alebo bude tam napisane, ked vam budu volat ....tak nejako to vysvetlovali vtedy na tlacovke