Obvinenie a CPZ

22. feb 2024

Dobry den, stala sa taka vec, ze dnes mojho partnera predvolali na vysluch na kriminalku, byvalemu kamosovi pozical peniaze, ktore nevratil a partner mu zoparkrat napisal, ze mu to ma vratit, lebo mu rozbije hubu. Raz za nim bol aj osobne, bez zbrane, ani ho neudrel. Neprislo ziadne oznamenie, az dnes prisli, ze ma ist na vysluch. Ked sa dlho neozyval, a mal vypnuty mobil, som volala na PZ, kde mi arogantny policajt povedal, ze ide do CPZ, ze je obvineny, ze tam moze zostat az 10dni a moze ist na sud a potom do Leopoldova, a ze si mam zavolat na kriminalku, kde to riesili. Tak som tam volala a tam mi povedal len tolko, ze bol zadrzany a obvineny, nic viac mi povedat nechceli. Partner nebol nikdy trestany. Smrtou sa mu nevyhrazal. Ja tomu nerozumiem co sa stalo. Ak ide do CPZ ozaj az 10dni a co sa dalej deje?

16zolik16
22. feb 2024

A za čo ho zadržali že mu napísal že mu rozbije hubu ? To malo byt len od policajtov dohovor a mali ho poslať domov a nie takto na tvojim mieste by som zaobstaral právnika

solange7
22. feb 2024

Asi v tom bude aj nieco ine.

viestta
22. feb 2024

@16zolik16 "Rozbijem ti hubu" je vyhrazanie a asi tam toho bude viac

autor
22. feb 2024

Nie je v tom ine, ja som mu aj hovorila, aby mu nic take nepisal a nehovoril, ze on je schopny sa dolamat a hodit to nanho, on dlzi peniaze kope ludom, a vyhrazalo sa mu viacero ludi.

elis248
22. feb 2024

Viac ti asi ani nepovedia, si vlastne cudzí človek. Zrejme prebieha vyšetrovanie. Možno to osobné stretnutie prebehlo trochu inak.

autor
22. feb 2024

Volala som znova vysetrovatelovi priamo a ten mi povedal ze nebol obvineny iba zadrzany a bol uz aj prepusteny

tundra
22. feb 2024

Mate ponaucenie..."Pre dobrotu na zebrotu"tak sa hovori...

kulumulu123
22. feb 2024

Presne pre taketo pripady ked nieko u pizicias viac penazi ktorych sa potom nevies domoct... Byt na jeho mieste poslem ho pre prachy do banky ak nepochodi asi vedia preco....

autor
22. feb 2024

Jemu drzi takmer 2000€. A on vela ludom dlzi, jeho byvala partnerka nam vravela, ze k nemu domov sa chodia vyhrazat so zbranami. Len ma vypnuty mobil, neviem sa mu dovolat a ten prvy policajt hned vravel o sude, Leopoldove, ale to som uz pocula z jeho hlasu vysmech a aroganciu.

autor
22. feb 2024

Mal stavebnu firmu, kde aj od ludi zobral zalohy na material, a ludia nemaju ani peniaze ani hotovu robotu. Vyhlasene konkurzy, bankrot. Vravela som mu, ze to ma nechat tak, ze on je schopny este nanho nieco hodit.

sasa1310
22. feb 2024

no neverím, že na viacerých miestach nezáväzných na seba povedali info cudzej osobe

vroni
22. feb 2024

Ano, určite verím, že človek, ktorý obabral x ľudí o ťažké sumy utekal žalovať policajtom, že mu jeden z jeho veriteľov, ktorému dlží trápnych 2000 euro záväzne prisľúbil rozbiť hubu, ak nevráti prachy a policajti to vzali tak vážne, že ho rovno vzali do CPZ. Áno, urcite, uplne uveriteľné to je. Takze nabudúce nejakú lepšiu historku vymyslieť. Niekomu sa vyhrážať rozbitim huby síce nie je vrchol diplomacie, ale stále je to len priestupok. Na CPZ by mu musel napísať aspoň tie polámané kosti s následným umiestnením v koryte najbližšieho vhodného vodného toku vrátane zabezpečenia betónového istenia.

sasa1310
22. feb 2024

@vroni isteže a po telefóne dávajú info hocikomu

vroni
22. feb 2024

@sasa1310 áno, kriminálka obzvlášť 🤣🤣🤣

autor
22. feb 2024

Baby policajt povedal, ze ide do CPZ, ale vysetrovatel povedal, ze nie je obvineny, ze je len na vysluchu, a k pripadu mi nechceli povedat aj tak nic. A tento dotycny udal partnera, ze sa mu vyhrazal zabitim, a v novembri ho mal dobit na benzinke o com nie je ziadny dokaz, sami vysetrovatelia povedali, ze po 4 mesiacoch to riesit. A partner je doma, bez obvinenia, nakolko nie su dokazy ziadne.

deti95060810
22. feb 2024

doporučujem právnika...toto asi ešte neskončilo

ibrunova
22. feb 2024

Asi to vyzeralo na vznesenie obvinenia, ale po jeho výsluchu sa ukázalo, že nie, ak je zatiaľ ako svedok, tak ho pustili, časom sa to môže zmeniť (pochybujem). V CPZ 10 dní je blbosť, to ste sa asi nepochopili.

autor
22. feb 2024

@ibrunova nepochopila ten policajt bol aky bol. Vysetrovatel povedal, ze toto nie je na vznesenie obvinenia.