Ahojte, keď mám rezerváciu terminu na vybavenie OP, a bude rada, to radu predbehnem a idem za tým pánom aby som natukala pin kód z smsky? 🙂 dakujem☺️☺️
Áno, tak ako píšeš. Choď priamo k automatu. Tam bude určite nejaký zamestnanec. On ti s tým pomôže. Pri automate nebýva rad. Rad stoja ľudia (neregistrovaní), ktorí už pri automate boli a dostali nejaké poradové číslo a potom už musia len čakať, kedy budú na rade.
@tykat však toto, žeby ma pohľadom nezabili😂
@mikadooo no u nás v KE zvykne až von cez dvere byt :/ preto sa radšej pýtam ze obehnúť a ísť za pracovníkom, ale dakujem, dobre som rozmyslala😊 u nás v KE ti co už majú lístok tak sedia bokom, lebo to u nás sa najdlhšie caka na celom Slovensku údajne 🤷♀️
preco by ta mali zabijat pohladom 😁 tiez si mohli, ako ty, rezervovat termin 🙂 neznalost neospravedlnuje, normalne pojdes dopredu
@zuzuliennka1 veď ano, ale vies akí sú ľudia 🙂 to ako cez koronu s lístkami na postu, až sa u nás tolko sťažovali, že to v appke stopli
@zuzuliennka1 ha, pred rokom som tak isla zadat kod na pas, ako cez minove pole 😁 len som cakala kto ma svacne. Mala som ranny termin takze som isla dnu kratko po otvoreni vchodu a naval neskutocny, tam ludia co uz od 6 rano cakali pred klientskym centrom nedostali termin. Tak ked videli ist niekoho dopredu tak nadavky, sacanie, zurivo tukali do obrazovky kde vzdy vyhodilo ze pocet listkov uz bol vydany.
No ja som bola tu v ba na Záporožskej a tiež vnútri natrieskané a vonku ešte šóra, aj 30 ľudí, dokopy možno tak 50-70. Ale išla som dnu k automatu a tam bola policajtka, tak som sa pýtala, že keď si teraz vytlačím lístok, či sa dá cez nejakú webku sledovať trebárs, aké poradové čísla sú práve vybavované. Ale teda nehrozí v tomto našom digitalizovanom štáte, ani takáto prkotina sa nedá sprocesovať 🤷🤷🤷. Takže som sa otočila na päte a idem tiež cez rezervačný systém 😁. Ale zas kamoška bola okolo obeda, tiež bez rezervácie, a hovorila, že pohodička, do hodiny boli vybavení. Tak asi ráno býva najviac ľudí a potom už prichádza menej a pomaly to odsýpa.
Bola som za posledny rok asi 7-8 x a ani raz nebol nejaky rad k automatu na poradove cislo - ak neratam max 2-3 ludi predomnou. Takze u nas taka skusenost… vzdy tam bol pracovnik, ktory pomahal a tak to slo velmi rychlo. A ostatnych ludi tam byvalo vela co cakali uz na dany ukon s poradovym cislom
@mikadooo čože? Pozri si v pondelok okresný urad Košice 😌 oni premietajú z jedného KC poradové čísla presne pre to, žeby ľudia od rana nečakali, ale trebárs sa vrátili keď uvidia že už ide ich číslo 🙂
🤷 no vidíš, tu v ba utópia 😄
V stredu sme presne takto boli dcére vybavovať pas. Áno, normalne sa predbehneš a ideš priamo k tej mašinke, kde si vyťukáš rezervačný kód a vyhodí to to lístok. V rade pred nami bolo asi 20 ľudí a čakala som, že nám niekto strelí. Počula som aj zopár nepríjemných poznámok (ľudia tam boli fakt nervózni). Veru som aj povedala jednej pani, ktorá sa zlostila, že ju obiehame, že aj ona sa mohla objednať na čas. A ona mi nato zadrela, že ona nie je bohatá a nato nemá peniaze 😂 Mali ste vidieť ten pohľad, keď som pani povedala, že to je zadarmo 😃
@mikadooo celkovo, ak sa človeku napr do 5 rokov nezmení vzhľad, nevidim dôvod prečo nemôžeme žiadať online o tieto veci … jednoducho, nie cez eSlovensko… 🙈
@mima172 ajajaaaaj, no ja som zvedava🙈😃
ano, prides a ides rovno k tomu listkomatu a povies, ze mas rezervaciu. Oni ta musia pustit. Natukas svoj pin a da ti to listok. Listok ti ale da najskor 15 min pred tvojim terminom myslim, skor ti ho nevyda
Predpokladam bezepcnostne dovody - aby si niekto na teba nevystavil novy obciansky. Plus sa pridavaju postupne bezpecnostne prvky..
Ak máš rezerváciu na ráno, tak odporúčam ísť za pracovnickou, lebo v BA sú schopní ta zlyncovat keď sa predbehnes k terminalu😀 do 9 už sú lístky na aktualny deň dávno vydané tak potom už by nemal byt nejaký problém pri terminále😀
@zuza265 ano, myslim ze 15min pred a 15 po... uz nikdy si nedam ranny termin 🙈 vtedy treba pomaly policajnu ochranku aby clovek mohol natukat kod z rezervacky 😂... o 9tej su terminy fuc a uz tam kruzia len taki ktori skusaju stastie, ak niekto s rezervackou nepride tak sa v systeme prida termin, takze ked vidia niekoho natukavat kod tak su mrzuti.
@tykat tak lebo sú aj take mamičky, ktoré prídu s kočíkom a jasne že keď idu babatku vybaviť tak to chaoem že nech idu prednostne, ale oni sa chcú zviesť spolu s tým alebo pripadne babatku nič netreba 😂
Cha, tak taketo finty uz tu prekukli, rad ich nepusti ani zamestnanec kl.centra. Prednostny termin dostane len ak ide priamo o doklad pre dieta 🧐 inak ma smolu.
Vie mi, prosím, niekto poradiť, ak chcem pas pre dieťa do 5 rokov, ako spraviť rezerváciu cez web? Ďakujem.
@angelheart termíny pribúdajú mesiac dopredu 🙂 tak vytukat a cez Google najst link 🙂
Takže prednostne ma vybavia jedine ak si dopredu rezervujem termín? Idem dať spraviť OP 7 mesačnej dcére a neviem si predstaviť tam s ňou stráviť hodiny😀 a v prípade ak si termín rezervujem a nakoniec neviem prísť? Vďaka za odpoveď🙂
@valeriakadarova možno sa zbehni len tak nezáväzne opýtať či aj 7 mesačnú vezmú prednostne 🙂 keďže malé babatka berú 🙂 nooo a keď si rezervujes a nemôžeš prísť, musíš 12 hodín najneskôr zrušiť termín, inak ti zablokujú na 2 mesiace 🙂
Ďakujem za odpoveď, no keby to bolo len tak zbehnúť😀 nejde nám tam priamo MHD len v určité časy, ale som pozerala ich rezervačný systém akurát, že tam chcú číslo dokladu a to malá samozrejme nemá... Čo už tak si maximálne počkáme🙂
@valeriakadarova Dieťaťu, ktoré nemá doklad sa vypisujú údaje na rodiča. Manžel to vypisoval celé na seba, až keď sme vošli dnu, tak sa pani spýtala, komu sa ide robiť doklad.
@mima172 hej? No super, ďakujem za pomoc🙂
Na natukanie listka nezvykne byt rad. A ak je tak to ide rychlo🤗