Dobrý deň,
má niekto skúsenosť s tým, že na jedno telefónne číslo objednal viac osôb? V mojom prípade seba aj starých rodičov. Je jedno, kto z nás využije konkrétny covid pass? Alebo budú ľudia na odberoch mať k covid passu napr. rodné číslo?
My sme boli po 2 na jedno cislo..Ale vedela som koho kovid pas patri komu. Nam volali ako komtaktu, vtedy sme info diktovali di telefonu a hned sa dohodli ze prva sms otec ma pass a druha sms mama ...
dala som tak oboch rodičov na moje číslo,poslali len jeden výsledok a ten istý aj na môj mail,druhý vôbec,našťastie si to viem zistiť priamo z labáku
ďakujem všetkým, jediným riešením teda vidím pokus o dovolanie sa na NCZI
na jedno cislo telefonu sme boli traja a je to uplne v pohode vysledky ti pridu ku covid pass to ma kazdy svoje
@loginexistuje len ja neviem, ktorý covid pass patrí komu, alebo je to jedno?
@hello21 sak ked tak da sa pozriet na korona gov alebo ked pojdete na testovanie si to poznac
@hello21 stiahni si apku ezdravie a tam cez číslo covid passu zistíš,ktoré číslo je na koho. Mali sme to isté ,manžel mal obe naše deti v jednej sms a nevedeli sme,ktory pass je koho. Inak na testovaní pri registrácii ti to povedia.Oni majú nachystané nalepky na skúmavky.
@carmenuska ďakujem krásne, veľmi mi pomohla tvoja odpoveď <3
@hello21 ♥️
Musi byt kazdy zvlast zaregistrovany, kazdy ma svoj covidpas