Ahojte prosim Vas to sa týka aj deti ktore nastupuju teraz prvy krat do skolky? Moja mala v septembri nastupuje prvy krat .. vsade som citala ze len deti od 6 do15 rokov... prosim Vas ak sa yo tyka aj tych mensich co treba vybavit? Dakujem
sama si si odpovedala 😉 vsade si citala, ze sa to tyka deti od 6-15 rokov. dobre si citala 😉
Tyka sa to aj 5 rocnych deti, ktore su v poslednom rocniku MS (teda este nemali 6 rokov) a rovnako aj deti, ktore uz mali 15 rokov, ale su v poslednom rocniku ZS...mam 5.5 rocneho syna a tyka sa to aj jeho 😉
Všetkých, ktorý navštevujú povinnú dochádzku-tj.predskolska až 9 ročník.
Ak mas dieta v poslednom ročníku MŠ a nemá ešte 6 rokov, mas narok na dotáciu na stravu aj na dvojnásobný bonus, posledný krát ho dostaneš v mesiaci kddy tvoje dieťa dosiahne 6 rokov, potom musis dotaciu na stravu zrušiť a prejdeš na poberanie vyššieho daňového bonusu, ak by si dotaciu na stravu nezrusila ak dosiahne 6 rokov, nemas narok na žiadny daňový bonus, co je škoda, lebo je to vyssia suma ako dotacia na stravu. Ale dotaciu na stravu ma vybaviť zriaďovateľ MŠ do ktorej tvoja dcéra chodí, zoznam žiadateľov o dotáciu bolo potrebné doručiť na urad do 10. 8.
A nebolo to tak, že daňovy bonus neni zavislý od tohto?
@danielle21 do 10.8. čo? 2023?
Od 6 do 15 rokov....