V stredu som robil občiansky na 2 dni dnes piatok stále nič. Už sa stalo že neprišiel do 2 dní?
U nás ak chceš zrýchlenie je platba 20 eur do 3 dni. Normálne mi dala papier s polície že normálne občiansky je do 30 dní majú čas to je bezplatné. Ak máš papier že TI končil OP a si odovzdala tak mi dala papier na základe čo ho používam ako OP. Starý si nechávajú ten neplatný. Za zrýchlene vybavenie dokladov sa platí. Normálne majú lehotu na vybavenie 30 dni.
@alickapusinka toľko slov a všetko zbytočné 😎
@zuzanka.zuzu čo zbytočne TY si tu zbytočne otravuješ cudzich ľudi.
@alickapusinka zrejme preto píše, že je to zbytočne, že v úvodnom príspevku je, že si dal urobiť občiansky preukaz do dvoch dní.
Ďalšia vec je, že ten papier ti je akurát tak na dve veci, lebo ti ani sprostu zásielku na pošte nevydaju
@majulino vydaju normálne zásielku čo trepeš aj peniaze mi vydala peniaze normálne z dobierky na pošte. Chodím vkladať peniaze tento doklad platí ako OP .Tak netrep kraviny.
@alickapusinka netrepem kraviny. Je to moja čerstvá skúsenost. Cca 5mesiacov stará. Nevydali mi na pošte zásielku, že ten zdrap papiera(tak to nazvala vedúca pošty) im nezaručí, že som to ozaj ja a iný doklad s fotkou som nemala, keďže som v tom čase nemala ešte ani vodičák
@alickapusinka nie, neplatí. Nenahradza OP.
@alickapusinka zdrap papiera určite nenahradza OP. A to, že ti niečo vydali na pošte, bolo len stastie
@alickapusinka počúvaj dilino, už v mnohých diskusiách behom pár dní píšeš samé bludy, drísty, skomoleniny. Už ťa ženy upozorňovali veľa x, spoznali ťa , aj tvoj starý nick dilino, ty si ideš stále svoje.
Prosím ,ťa nezavádzaj ľudí, nedávaj pomýlené rady.
Ak máš nejaké problémy, ries si ich v súkromí, s odborníkmi, chápem že si mala ťažké roky , smutnu tragédiu v rodine, ale nič ťa neoprávňuje zavádzať ľudí
Aj tu sa autor spýtal na konkrétnu vec, ty odpovedás úplne od veci. Tak ako aj v iných diskusiách.
Správy chodia až po 10:00