Občiansky za dva dni

januska2
10. nov 2023

V stredu som robil občiansky na 2 dni dnes piatok stále nič. Už sa stalo že neprišiel do 2 dní?

majulino
10. nov 2023

Správy chodia až po 10:00

alickapusinka
10. nov 2023

U nás ak chceš zrýchlenie je platba 20 eur do 3 dni. Normálne mi dala papier s polície že normálne občiansky je do 30 dní majú čas to je bezplatné. Ak máš papier že TI končil OP a si odovzdala tak mi dala papier na základe čo ho používam ako OP. Starý si nechávajú ten neplatný. Za zrýchlene vybavenie dokladov sa platí. Normálne majú lehotu na vybavenie 30 dni.

zuzanka.zuzu
10. nov 2023

@alickapusinka toľko slov a všetko zbytočné 😎

alickapusinka
10. nov 2023

@zuzanka.zuzu čo zbytočne TY si tu zbytočne otravuješ cudzich ľudi.

majulino
10. nov 2023

@alickapusinka zrejme preto píše, že je to zbytočne, že v úvodnom príspevku je, že si dal urobiť občiansky preukaz do dvoch dní.

Ďalšia vec je, že ten papier ti je akurát tak na dve veci, lebo ti ani sprostu zásielku na pošte nevydaju

nyphadora
10. nov 2023

@januska2 v stredu som si dala robit ( poobede) a v piatok rano okolo 8 prisla sms, že je hotovy☺️.

januska2
autor
10. nov 2023

@nyphadora áno už je. Nervy som mal lebo som šiel z nemecka koli tomu a nechcel som ostať víkend tam. Ale nakoniec prišiel fuuu

alickapusinka
10. nov 2023

@majulino vydaju normálne zásielku čo trepeš aj peniaze mi vydala peniaze normálne z dobierky na pošte. Chodím vkladať peniaze tento doklad platí ako OP .Tak netrep kraviny.

majulino
10. nov 2023

@alickapusinka netrepem kraviny. Je to moja čerstvá skúsenost. Cca 5mesiacov stará. Nevydali mi na pošte zásielku, že ten zdrap papiera(tak to nazvala vedúca pošty) im nezaručí, že som to ozaj ja a iný doklad s fotkou som nemala, keďže som v tom čase nemala ešte ani vodičák

letfenixa
10. nov 2023

@alickapusinka nie, neplatí. Nenahradza OP.

luliu
10. nov 2023

@alickapusinka zdrap papiera určite nenahradza OP. A to, že ti niečo vydali na pošte, bolo len stastie

cacianka
12. nov 2023

@alickapusinka počúvaj dilino, už v mnohých diskusiách behom pár dní píšeš samé bludy, drísty, skomoleniny. Už ťa ženy upozorňovali veľa x, spoznali ťa , aj tvoj starý nick dilino, ty si ideš stále svoje.
Prosím ,ťa nezavádzaj ľudí, nedávaj pomýlené rady.
Ak máš nejaké problémy, ries si ich v súkromí, s odborníkmi, chápem že si mala ťažké roky , smutnu tragédiu v rodine, ale nič ťa neoprávňuje zavádzať ľudí
Aj tu sa autor spýtal na konkrétnu vec, ty odpovedás úplne od veci. Tak ako aj v iných diskusiách.