Ahojte,idem dať robiť synovi prvý OP.Ale vôbec si nespomínam,kde môže byť ten bez fotky, keďže sme ho nikdy k ničomu nepotrebovali,a viem,že ho treba vrátiť.Neviete aký je postup,ak ho nemám?🤦
Potrebuješ rodný list a nič viac
@pribinak no práveže nie,oni chceli od manžela aby priniesol op,ale ja ho neviem nájsť
To ti kto povedal? Bez fotky nechaj kde je k ničomu ho nepotrebuješ.
@januska12323 pani na úrade
Nie nepotrebuješ OP bez fotky, len rodný list dieťaťa
@pribinak ale veď ti hovorím,že to žiadajú od nás,že máme priniesť,keď pôjdeme po nový op
na prvý op s fotkou potrebuješ len rodný list
Muž asi niečomu zle porozumel. Ale maj si svoju pravdu
Je to hlupost,vybavovala som obom detom a stacil RL. Dcera ma aj bez fotky a nikto ho nepytal. Ten sluzi ako karticka poistenca na pristup do ezdravie.
Normálne povedz , že hp donesieš dodatočne.
@pribinak môj muž ani nevedel,že niečo také má,tak mi volal,že pani pýta op,mne nejde o pravdu,nepravdu,len hovorím,čo chceli po nás
@e1i veď tiež som si myslela,išiel manžel len s rodným listom,tak mu pani kázala priniesť,keď pôjdeme po nový op
Zaujímavé …..vy ste asi niečo extra
Nikto od nas nepytal
Ja som vybavovala 13r synovi občiansky a pani sa pýtala na občiansky bez fotky že ho treba nabudúce vrátiť
Na urade sa nevybavuje op. Ale na dopravnom inspektorate.
Ja som vybavovala detom OP nedavno a mame pre jedneho aj bez fotky doma a tiez od nas nepytali. Iba stary pas pytali.
Dcéra keď bola vybavovať na 15 rokov, tiež pýtali aby sme vrátili bez fotky.
Kolko má syn rokov?
Syn mal OP s fotkou a následne mu poštou prišiel ten bez fotky. Keď ten s fotkou po 2 rokoch stratil platnosť, išli sme vybaviť nový a nik nepýtal ten bez fotky. Ten má totiž, niekde v ďalekej budúcnosti, slúžiť namiesto kartičky poistenca.
Niekore deti ani nemaju op bez fotky
@kvietok2012 15
moje deti maju OP s fotkou cca 2 roky, a OP bez fotky prisiel len tento rok
Tak normálne povedzte že ste ho stratili čo iné zostáva?
Aj nám kázali priniesť OP bez fotky, keď prídeme pre nový.
Ja som bola vybavovať dcére 6r., vracali sme len starý s fotkou, ten bez fotky je niekde zapatroseny doma...
Ja by som povedala že som ho stratila... Veď to tak aj je.
To čo je za hlúposť? OP bez fotky nemá nič s OP s fotkou