Ahojte, prvýkrát sa mi stalo, že musím na daniach niečo zaplatiť ja a nie naopak 🙂 Ale neviem v tom lietať a preto sa pýtam, príde mi domov niečo ako výzva / šek kde budem mať info o tom kde zaplatiť? Číslo účtu, variabilný atď....alebo mám ísť na daňové...alebo? 🙂
Ďakujem
@simca06022011 aha, no tak idem pátrať po tom čísle účtu. Vďaka
@lenkamatkova a ste fyzicka osoba? Podavali ste elektronicky? Lebo kazdy danovnik ma vlastne cislo uctu..univerzalne cislo uctu nie je
@87anita87 FO, podávala mi ho známa. Práve tam som teraz narazila na kameň úrazu, neviem aký mám osobný účet. Joooj zamotávam sa...🙄
@lenkamatkova, ak si este pred tym nikdy neplatila, pride ti domov cislo uctu. Kazdi danovnik ci fyzicka alebo pravnicka osoba, ci podnikatel alebo nie ma vygenerovane vlastne cislo uctu. Cislo uctu i pride postou, vo formate xxxxxx-(cislo uctu)-8180. Namiesto tych xxx das predcislie 500208. Variabilny symbol je 1700992019. Avsak chvilu to potrva kym ho zaslu.
@kolarovska skvelé, tie čísla som si ponachádzala až na to "osobné číslo účtu". Tak budem čakať. Ďakujem pekne
Nám prišlo automaticky hneď, ale elektronicky ak sa vieš prihlásiť, tak sa dá pozrieť. Je tam overenie. Inak čakať ☺️ alebo volať...
@lenkamatkova, pre istotu, si mozes preverit tvoje cislo uctu, na stranke financnasprava.sk/sk/elektronicke-sluzby/verejne-sluzby/overenie-prideleneho-oud . Zadas si tam rodne cislo, ak ti nic nevygeneruje, nemas ho este pridelene a cakaj na postu
@kolarovska presne to som skúšala a nič....tak budem iba čakať 🙂 asi nechcú moje peniaze 😅 (kiež by)
@lenkamatkova, ale chcu tvoje peniaze, len na DU su tiez opatrenia kvoli Covid19, takze to pride neskor. Pracujem na DU
@kolarovska ja viem, viem. Len žartujem. Veľa šťastia a trpezlivosti v práci prajem ;)
@lenkamatkova dobry den. Uz je to par rokov od vasho prispevku, dufam ze mi odpoviete. Ako to dopadlo s tym danovym priznanim a cislo OUD? Mne zatial neprislo a som z toho nervozna.
@lenkamatkova nie nic ti nepride, platit treba na zaklade danoveho priznania. Na stranke danoveho su o tom informacie, zalezi ake danove sa posielalo... (SZCO a firmy maju svoje cisla uctov... )