Ahoj je tu niektora , ktora robi v soc. poistovni potrebujem poradit.
@evittam Som nezamestana teraz v case karanteny a urad prace mi posle postou potvrdenie a to mam spolu so ziadostou a davku v nezamest. poslat na soc poistovnu otazka je na kroru pobocku v Ba a ako je ro s poistenim v nezamestnanosti to treba nieco vypisat alebo to vznikne automaticky podanim ziadosti o prispevok?
@evelka81 Podla info zo vcera - nezalezi na ktoru 🙂
Hej hej, je to prakticky jedno. Oni si to prepoľlú keď tak. Nikam hlavne nechodiť, d sa s nimi komunikovať či už cez tel alebo mailom
Ahoj, prosím chcem sa Vás opýtať. Od júla minuleho roku som začala normálne pracovať. No v otehotnala som a na PN som od februára tohto roku. Čiže ešte nemám odpracovaných 270 dní. Chcem sa teda opýtať, či sa do týchto dní ráta aj PN. Ďakujem Vám za odpoveď a pekný deň prajem.,😇
@evelka81 treba mať vypísanú veľkú červenú žiadosť a tú zaslať spolu s potvrdením o evidencii na Úrade práce. Každá pobočka má pred vstupom krabicu, kam sa teraz hádžu žiadosti atď. Ak bývaš v Petržalke, tak môžeš poslať priamo do Technopolu, ak v inej časti BA, tak na Záhradnícku 153, to je tá pri Štrkovci.
Dobry den chcem sa opytat som zamestnana v dvoch firmach na 4 hodiny a chcem si uplatnit na koronavirus ocerku s dietatom neviem ci mam napisat obe firmi alebo ako postupovat.Dakujem Szaboova
@szaboova429 Ano môžeš.
@evittam dakujem pekne za odpoved ale ci staci iba napisat do ziadosti nazov oboch firiem
@szaboova429 ANO
@evittam dakujem
Prosim vas 14 aprila mi konci rodicak..som nezamestnana a muz na očr zatial mam narok na nejake davky este ci jedine len nahlasit na urad prace s ostat nezamestnana doma s detmi kedze nema kto snimi ostat..
Vedel by mi niekto dať radu? Napísala by som sa do správy. Vďaka
@evelka81 Najlepsie je položit konkrétnu otázku.