Metlife. Prosím, manželovi bol vykonaný chirurgický zákrok - vybratie materského znamienka. Neskôr opäť ešte raz vybratie okolia, chirurgický zákrok ale v celkovej anestéze, pretože to bolo zhubné. Poslali sme 3x žiadosť do Metlifu, dnes prišla odpoveď že nám nevyplatia poistné pretože zmena fyzického zdravia nastala pred začiatkom poistenia ( resp. to materské znamienko mal predtým než sa poistil ale (!) on predsa nevedel, že je zhubné 🤷♀️ )
Samozrejme, s tým nevyplatia presne kvôli tomuto ani dni, čo je na PN. Do druhej poisťovne nemôžeme prejsť, lebo je chorý, už ho asi nikto nepoistí.
Traja platíme poistku 170€ na mesiac. Jeden chirurgický zákrok mal byť vyplatený sumou 1400€ a deň PN 12€… sú to veľmi veľké peniaze.
Čo by ste robili ďalej, na mojom mieste ?
pozrela poriadne zmluvu a odvolala sa. avsak zalezi aky chirurgicky ma
By som si tych 170 eur radsej ukladala doma do ponozky a v pripade potreby pouzila. Ved to mas za rok 2040 eur. Tak rozmyslaj, ako casto ziadas o poistne plnenie? Fakt sa ti oplati pchat tie peniaze poistovni?
Ak sa dá, treba napísať odvolanie. A nech dokážu, že znamienko bolo zhubné už pred podpisom zmluvy, resp. manžel o tom mohol vedieť
Kedy došlo k vybratiu znamienka a kedy k podpisu zmluvy?
@lulu8491 podpis zmluvy máj 2022. Výber znamienka marec 2023
a to si s tym bola na pobocke? ja nic neriesim na pobocke... mozes sa mi ozvat a pozriem ti preco ti nevyplatili a ci sa neda s tym nieco este robit aby vam to vyplatili
Tak to je riadna kravina. Treba spísať odvolanie
Ja som mala situaciu kde bol tiez vyber znamienka a bolo zhubne.dostala klientka vyplatene aj kritiky.6000€ plus chiru.zakrok nejakych 250... Netreba to nechat len tak.. lebo ty mas na to narok 🤷
Ja dnes riešim niečo podobne. Mne zamietli preplatiť chirurgicky zákrok synovi lebo sme boli u kožnej cca mesiac po založení poistky. Tam mu dala vybrať jedno znamienko a poisťovňa odmietla vyplatiť že sa nedodržali 3 mesiace čakacej doby. A pritom znamienko bolo vybraté po uplynutí čakacej doby. Im ide o návštevu prosim pekne lekára. Takže tiež sa idem odvolať