Ahojte baby , mám hlavu v smútku , v marci presnejšie 18.3.2020 sme objednali ockovi a bratovi zájazd do Barcelony cez stránku futbaltour.sk ,ktorý sa žiaľ nekonal kvôli korone , dohodli sa na vrátení peňazí a odvtedy nič žiadna komunikácia , a keď po 100 rokoch odpísali tak s tým ze čakajú na € od štátu ktoré mali byt vyplatené už v septembri .. jedna sa o čiastku 1300€ , nekomunikujú , ignorujú , na správy vôbec neodpovedajú no príspevky na fb pridávajú NONSTOP .. ako ďalej pokračovať ? Vymôžem vôbec tie peniaze ?? Veď sme to mali aj poistené … :/
@lienka.7 nikdy v živote som sa s nikým nesudila , právnika si budem musieť platiť ? Ach bože som z toho naozaj na prášky 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🥲
Piste im na FB ze vam este nevratili peniaze. Zakon kazal vratit do septembra 2021. Nechapem preco ste diteraz cakali?😪
@zuzudrnda baby , po milión recenziách nám dnes písali a volali s tým , že sa ospravedlňujú ale že je vina na našej strane pretože sme sa neozývali , volali začali kričať na manžela , ten si dal námahu vyhľadať všetky naše správy ! Dal tam pekne posledný dátum mailu ktorý sme od nich obdržali a poslal im to , a zrazu bola chyba na ich strane 🤣 ojebavaci , že do mesiaca pošlú peniaze pretože im robíme zlu reklamu a budeme prioritní. Tak držte palce 🙂
Právnik?