Nevrátenie peňazí za zájazd

22. dec 2021

Ahojte baby , mám hlavu v smútku , v marci presnejšie 18.3.2020 sme objednali ockovi a bratovi zájazd do Barcelony cez stránku futbaltour.sk ,ktorý sa žiaľ nekonal kvôli korone , dohodli sa na vrátení peňazí a odvtedy nič žiadna komunikácia , a keď po 100 rokoch odpísali tak s tým ze čakajú na € od štátu ktoré mali byt vyplatené už v septembri .. jedna sa o čiastku 1300€ , nekomunikujú , ignorujú , na správy vôbec neodpovedajú no príspevky na fb pridávajú NONSTOP .. ako ďalej pokračovať ? Vymôžem vôbec tie peniaze ?? Veď sme to mali aj poistené … :/

lienka.7
22. dec 2021

Právnik?

autor
22. dec 2021

@lienka.7 nikdy v živote som sa s nikým nesudila , právnika si budem musieť platiť ? Ach bože som z toho naozaj na prášky 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🥲

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katlak
23. dec 2021

@zuzudrnda na slovesnku je povinna kazda cestovka mat poistku, bez toho nemoze predavat.

Ak mas narok na peniaze tak trvaj na tom aby ti boli vyplatene. A aj ked pravnikom to riesit nehces, postrasit ich tym mozes...
Drzim palce, daj vediet ako to pokracovalo

silviak
23. dec 2021

Piste im na FB ze vam este nevratili peniaze. Zakon kazal vratit do septembra 2021. Nechapem preco ste diteraz cakali?😪

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. dec 2021

@zuzudrnda baby , po milión recenziách nám dnes písali a volali s tým , že sa ospravedlňujú ale že je vina na našej strane pretože sme sa neozývali , volali začali kričať na manžela , ten si dal námahu vyhľadať všetky naše správy ! Dal tam pekne posledný dátum mailu ktorý sme od nich obdržali a poslal im to , a zrazu bola chyba na ich strane 🤣 ojebavaci , že do mesiaca pošlú peniaze pretože im robíme zlu reklamu a budeme prioritní. Tak držte palce 🙂

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz