Som veľmi vytočená. Mala som dostať dávku PN od sociálnej poisťovne, ale žiaľ, ja a moja mama sme sa volali rovnako v minulosti a už niekoľkokrát sa stalo, že si nás pomýlili, hoci samozrejme, máme iné rodné číslo a aj adresu a v neposlednom rade a priezvisko, keďže som vydatá. Bývam na druhom konci slovenska a ku šeku mám problém dostať sa. Viete mi poradiť ako zariadiť to, aby si nás prestali mýliť, hoci mám trvalé bydlisko úplne inde ako ona? Nie sme spolu v kontakte a mám aj obavu z toho, že ten šek môže byť zneužitý. Viete mi poradiť ako postupovať? Nerozumiem prečo mi to posielajú na ich adresu, hoci som jasne vedená na tej svojej adrese.
Najľahšie riešenie, nechať si peniaze posielať na účet.
Inak nechápem ako sa to dá pomýliť, keď máš iné rodné číslo, priezvisko, adresu
Nahlásila si im zmenu údajov?
@januska12323 pravdaže, veď všade figuruje na papieroch aj z prace a aj od lekára moja súčasná adresa a predsalen to inzinieri pošlú do celkom iného mesta a ja naozaj nechápem prečo. Aj som tam volala, ale vysvetlené prečo mi to nebolo... Nuž tak to je, ked v statnej sprave robia ľudia tak, že sa asi nepozrú poriadne do papierov. Ale ked nahodou sa nieco stane s mesacnou davkou, tak vtedy poznaju zrazu aj telefon a aj email... Pardon, som len nahnevaná na takúto banalnu chybu, ktorej sa dalo naozaj ľahko predísť
Jediná možnosť je kontaktovať ich. Dnes by som zavolala a aj napísala email nech upravia údaje. Tvojej mame podľa mňa peniaze nedajú.