udala ma z pomsty ucitelka mojho syna, ze vraj dieta dusevne tyram a nedavam mu jest. kvoli tomu ma udala, lebo s nou mam spory. a chcela som preradit dieta k inej, lebo dieta sa jej balo a zasadla si ucitelka na neho.
cakala som preto socialku a ta aj prisla. klopali, a stlacali klucku na dverach, tie boli zamknute. nepustila som ich. a potom som na urad prace poslala mail, ze ich ani nepustim, lebo ide len o pomstu ucitelky. ale ze na predvolanie sa osobne dostavim na urad, aj so synom, ak si to vyziadaju.
co myslite, co bude nasledovat??
boli tu pred dvoma mesiacmi!
aj pred dvoma rokmi. chodia tu ako na klavir! odtial potial. myslite, ze mozu zavolat policiu, aby sa dostali nasilim dnu?
akurat si citam toto:
angelina1003 Toto je niekoho aktivita...cize niekto nema co robit a nahlasuje...alebo sa im samym daco nezda pri navstevach ale skor to orve a inak mozu byt radi ze ich vobec do bytu vpustis lebo ani nato sami o sebe pravo nemaju
3. aug o 08:52 • 1 dieťa
naozaj ich nemusim pustit? ja inak s nimi komunikujem nonstop, lebo som aj v hmotnej nudzi aj evidovana nezamestnana, urad ma prehlad o mojom zivote aj synovom za posledne tri roky.
mala si ich pustit! Teraz to uplne vyzera, ze nieco skryvas, bohuzial. Aj keby si bola ta najlepsia matka na svete.
natalym, co bude nasledovat? nevies?
@cvocek tak prídu, popozerajú, porozprávate sa usúdia že si normálna a hotovo. Veď často krát prichádzajú do kontaktu s nezmyselnými oznámeniami. Podľa mňa je dobre byť s nimi za dobre.
mozem im kaslat! hovorim, ze tu boli nedavno, a bolo vsetko v poriadku! co sa asi tak moze zrazu zmenit za par tyzdnov?? nic! tak naco ich tu! ale mne ide o to, ake mozu byt pravne dosledky! vie niekto? mam povinnost ich psutit ci je to na mojej voli??
ale ved oni ma dobre poznaju, uz tu boli dva krat!
teda aj ja viem, ako prebieha kontrola. ale z principu som ich nepustila. buzerovat sa nejakou obmedzenou ucitelkou, co mi dusevne tyra dieta, sa nenecham, za pouzitia socialky. ucitelka len zneuziva socialku! to jej nedovolim.
kebyze viem adresu tej ucitelky, davam na nu udanie tiez. sice vymyslene, ale nech si to vyzerie, svina!!!
boli tu z tychto dovodov - jaci mi syn ako zmyslov zbaveny, tak ma udala suseda, ze ho tyram . a druhykrat tu boli, lebo ich sud ustanovil za kolizneho opatrovnika.
chcela som od skoly, nech mu vymenia ucitelku, lebo sa jej bal!!! nikdy nikoho sa nebal, len ohna, ale nie ludi!! to bolo prvykrat ! skola odmietla! a tak tam syn trpi! tiez nechcem, aby tam chodil, ale nemam inu moznost! totizto so skolou sa sudim! lebo som odmietla kupit didakticke pomocky...a skola neucila tym padom mojho syna, lebo nemala z coho...no a sud je o dva tyzdne...a preto je skola proti mne a udava ma aj s tou kravou na socialke. a ze este ma uda na policii. aj skola, aj ucitelka zvlast. dve trestne oznamenia. tak cakam predvolanie na vysluch od vysetrovatela. som zvedava, ci aj tu funguje juvenilna justicia!
natalyn, ty si debil, ked mi pises take debiliny od veci. radsej odid z tejto diskusie, si nekonstruktivna, ale utocna!
@cvocek Pokiaľ viem, si ich povinná pustiť. Minule to hovorili v telke, že sociálna pracovnicka pôjde pravdepodobne do basy, lebo mala ísť na šetrenie do rodiny ale vybavila to medzi dverami. Dieťa utyrali rodičia a vinná je aj sociálna pracovnicka. Keď ich nepustis, môžu nabudúce prísť aj s políciou.
neda sa tu blokovat diskutujucich??
junova, dakujem! konecne k veci odpoved. logicka. tiez si myslim. no nech dojdu s policiou, bude rosambo. nech si vypackuju zamok na dverach, a potom nech mi zapaltia nahradu skody, idioti. vie niekto, ci musi policia alebo urad prace zapaltit za opravu pokazeneho zamku??
@cvocek a ty si normalna???ze rosambo? to chces, aby dieta bolo svedkom takychto incidentov? Asi nieco naozaj skryvas, ked mas s tym taky problem ich slusne na urovni pustit dnu a poukazovat im vsetko, co si zelaju, ako robit bordel na celu ulicu a pred dietatom? Co si nejaky asocial? Sa nevies chovat?
@cvocek vyzerá to na vymyslený prípad...
Sorry
Ale o čo tu teraz ide?
Ty jednoducho sociálnu pracovníčku musíš pustiť a tak isto aj policajtov.
Ty sama robíš zlé sebe a aj synovi.
Aby ti syna nakoniec nezobrali do decaku a potom si môžeš buchat hlavu o stenu aká si bola sprosta.
A nie nemáš nárok na náhradu škody.
z principu ich nepustim! keby mali opravneny dovod, tak ok. ved som ich uz dva krat pustila! ale ze nejaka chujovska ucitelka s chujovskym riaditelom zneuziju socialku voci mne, co je vela, je vela. branim sa! nepodrobim sa! nech si trhnu! tak ja sa neviem chovat a co riaditelk s uckou?? oni sa vedia??? je to eticke a slusne zneuzivat socialku voci matke, ktora na nich podala tri zaloby na sude??
@cvocek diskutujúcich sa blokovať nedá. Si pod návykovou látkou, keď tak agresívne reaguješ????
@cvocek podľa mňa si urobila chybu, oni podnet musia prešetriť a prídu či sa ti to páči alebo nie. To že si ich nepustila a ešte si sa k tomu aj priznala na teba vrhá nepriaznivé svetlo 🙄