Ahoj prosim vas chcem sa spytat dna 7.4 som bol zaradeny do evidencie uchadzacov o zamestnanie spolu s tym som dal aj ziadost o podporu no doteraz mi ziadny papier o tej podpore neprisiel odpracovane som mal 4 roky.. Neviem ci mozem ocakavat nejake peniaze tento mesiac alebo nie poprosim o neiake rady / nazory
Ja som sa hlasila v decembri (prvy tyzden) a prisli mi az vo februari spatne za 2 mesiace. A najskor dosiel vymer. Mojej mame socialna schvalila dochodok az nejak po necelych 3 mesiacoch (oba pripady Humenne). Ale kamarat zo Ziliny dostal peniaze uz po mesiaci a pol na urade (takze vlastne vo vyplatnom termine za dany mesiac - a bol bez vypadku).
Ono, kebyze clovek nema odstupne, nasetrene alebo tak, tak je to dost v riti, no... drzim palce, aby si to zvladok, kym pride, lebo ono to pride aj spatne, ale obcas to naozaj nestaci... zatial skus fungovat s potravinami na tom, co mas doma a na ucty skus poprosit blizku rodinu o kratkodobu mesacnu "pozicku"...
@boyche SP má na vyjadrenie a priznanie dávky 60 dní. Stáva sa, že peniaze prídu skôr ako samotný výmer - dávka je priznaná a nahrajú ťa do systému, ale rozhodnutie o priznaní dávky s výmerom dávky ti pošlú neskôr.