Baby, nemate niektorá skúsenosť?? Dnes mi mala príst PN-ka a neprišla mi... prečoo??? Stalo sa vám niekedy niečo take??? :o Všetky papiere mam na socialnej poistovni. Takže preto mi je to divné. 🤔🤔
@elinka1051 aj ja som dlhšie PN..kedže mam problémy s chrbticou..nemožem pracovať ..doteraz chodila a zrazu neprišla :/
ja som sa zlakla, že je to kvôli tomu, že sa mi zmenilo priezvisko, vydala som sa počas PN, aj keď mám neobmedzené vychádzky, tak som myslela, že kvôli tomu...takže ak sa to stalo aj tebe, tak dúfam, že len sociálna poisťovňa mešká s vyplácaním....budeme sa informovať
@elinka1051 áno áno jasné...keby niečo info 🙂
@elinka1051 ja som sa toez vydavala cez pn a pnka prisla nacas ale akurat asi tyzden na to mi prisla kontrola skontrolovat nove priezvisko. Tento mesiac ani mne zatial neprisla. Zajtra tam planujem.zavolat kde.sa.to.zas zaseklo...
@iwkaa_97 toooo si nemyslim - ono vzdy je to o tom ze bud na teba zabudnu, alebo neskoro spracuju papiere alebo tie papiere proste nedorazia az na socialku....robim na personalnom v praci a zatial vzdy to boli tiwto tri veci....alebo zamestnavatel neposle nacas papiere ale ak si dlhsie pn tak to uz netiesi zamestnavatel
@veronice a to ti prisli domov na kontrolu?
@elinka1051 hej hej domov, vypytala si novy obciansky spytala sa ma ako sa.mam a isla.si zas po svojom 🙂
@veronice a mala si vychadzky ci nie? oni fakt nemaju co robit :D inak uz som mala hrozostrasne scenare, ze mi zoberu tu moju velku PN - 250 eur,kvoli tomu, ze som si dovolila sa vydat pocas nej . uvidime, ci pride
@elinka1051 To ze si sa vydala nema nic spolocne s narokom na PN. Ten scenar mas písomne?
A vyska PN je odvedena od toho z coho si odvadzala poistne.
@elinka1051 mna upozornila obvodna ze si mam zavolat na socialku skrz tu svadbu lebo ze nejaka jej pacientka mala slrz to problemy. Tak som tam.volala a pani povedala ze nech mi len lekarka napise na sobotu neobmedzene vychadzky. Tak lekarka napisala do karty neobmedzene na sobotu a bolo. Ze teda keby nieco....no a vychadzky - lezala som s prasknutou platnickou pol roka - prve dva mesiace ziadne vychadzky, dalsie dva mesiace len doobeda a dalsie dva mesiace aj poobede. Ono aj ta svadba bola ze obrad, vecera v kruhu najblizsich a o jedenastej koniec... viac by som v tom.case aj tak neustala a nakolo sme mali veci dohodnute este pred tym ako som skoncila pn 4 mesiace pred svadbou tak sme.to nechceli rusit a presuvat tak aspon takto 🙂
@veronice to ja viem, keďze som pracovala za minimálku oficiálne samozrejme, tak mám aj takú PN a následne materské. čo už. my sme tiež nemali veĺkú svadbu, bola som v 6-tom mesiaci a bola som rada, že žijem. ja mám vychádzky neobmedzené, len stále mám hrôzu, že čo keby sa niekto v tom začal vŕtať, to som celá ja , stresujem, aj keď nie je kvôli čomu, možno len ozaj to vyplácanie mešká
@elinka1051 cinkni si tam a budes.vediet presne na com si 🙂 ja mam taku pani tam ktorej vzdy ked zavolam tak uplne vpoho a s usmevom odpovie na vsetko co chcem vediet 🙂
@veronice zavolám. dúfam, že u nás na sociálke nesedí nejaká ježibaba. ďakujem krásne za info
Jo a este sa nam raz v praci stalo ze my sme zamestnancovi pn odoslali ale jeho lekarka nie (zistili sme.po telefonate na socialku). Na socialke ten papier chybal (preto pn nevyplatili) ale.zamestnancovi nikto nedal vediet tak prisiel hukat na nas...tak sme ho odkazali nech si to ide vybavat so svojou lekarkou..
ahoj, ja som PN už dlhšie a tak isto mi ešte neprišla... ☹