Minulý piatok som išla do hodinárstva dať si skrátiť remienok, lebo ako som schudla bol mi remienok hodín veľiký. Hodiny sú ešte v záruke vodotesné, nikde inde neboli len v tomto hodinárstve. Po odobraní dielika z hodín, som išla do práce hodiny sa mi odopli, tak som ich zapla a všimla som si, že zapínanie nedolieha tak ako predtým. Preto som si ich dôkladne pozerala a zistila som ten zadný kryt hodín je v úplne inej polohe ako pôvodne a korunka(ten dzinzík na nastavovanie hodín) je povytiahnutá, čo ma poriadne zaskočilo. Tak som rozmýšlala a viem, že brali niekoľko baterií na výmenu medzi tým ako mi odoberali dielik z náramku. Tak mi zrejme pracovníčka omylom otvorila kryt hodín, možno aj vymenila batériu a v pondelok som bola riešiť, ale pracovníčka, ktorá manipulovala s hodinami tam nebola, jej kolegyňa mi ich pozrela a nedovážila sa do toho zasahovať, vraj sa mám stretnúť s vedúcou, tú som dnes kontaktovala telefonicky, máme sa stretnúť v piatok. Prosím ak mi niekto viete poradiť čo mám robiť veľmi mi pomôžete.
A v com je vlastne problem?
Vymenili ti omylom bateriu, nech ti urobia tlakovu skusku (ktoru podla mna uz urobili pri tej vymene) a mas pokoj na dalsie obdobie s vymenou. A mas to gratis 😀