Neoprávnený zásah do hodín pri skracovaní remienka

luba77
18. jún 2014

Minulý piatok som išla do hodinárstva dať si skrátiť remienok, lebo ako som schudla bol mi remienok hodín veľiký. Hodiny sú ešte v záruke vodotesné, nikde inde neboli len v tomto hodinárstve. Po odobraní dielika z hodín, som išla do práce hodiny sa mi odopli, tak som ich zapla a všimla som si, že zapínanie nedolieha tak ako predtým. Preto som si ich dôkladne pozerala a zistila som ten zadný kryt hodín je v úplne inej polohe ako pôvodne a korunka(ten dzinzík na nastavovanie hodín) je povytiahnutá, čo ma poriadne zaskočilo. Tak som rozmýšlala a viem, že brali niekoľko baterií na výmenu medzi tým ako mi odoberali dielik z náramku. Tak mi zrejme pracovníčka omylom otvorila kryt hodín, možno aj vymenila batériu a v pondelok som bola riešiť, ale pracovníčka, ktorá manipulovala s hodinami tam nebola, jej kolegyňa mi ich pozrela a nedovážila sa do toho zasahovať, vraj sa mám stretnúť s vedúcou, tú som dnes kontaktovala telefonicky, máme sa stretnúť v piatok. Prosím ak mi niekto viete poradiť čo mám robiť veľmi mi pomôžete.

stary_ujco
18. jún 2014

A v com je vlastne problem?
Vymenili ti omylom bateriu, nech ti urobia tlakovu skusku (ktoru podla mna uz urobili pri tej vymene) a mas pokoj na dalsie obdobie s vymenou. A mas to gratis 😀