Nenastúpenie na pobyt cez Zľavomat kvôli úrazu

23. júl 2023

Dobry den,

prosim riesili ste niekedy situaciu, ze ste si kupili dovolenku cez zlavomat a zo zdravotneho dovodu ste nemohli nastupit?
Nam sa tak stalo dnes. Z dovodu urazu dietata (zlomena noha) poldna pred nastupom na dovolenku.
Peniaze nam stiahli. Do hotela sme volali ony by nam termin zmenili ale zial cez vikend sa neviem dovolat do zlavomatu a peniaze nam strhlo.

V takychto pripadoch ak viem dolozit papiere z nemocnice nie som v prave? Neviete?
Ide o dost vysoku sumu. Dakujem

syslik81
23. júl 2023

zalezi ci to bolo poistene alebo nie ..ak nie tak pravo nemas .. treba si precitat podmienky

petamich
23. júl 2023

kazdy pobyt ma nejake podmienky storna - a v zasade je jedno, cez co a koho ho clovek rezervuje 🤷‍♀️ ono sa nam to moze zdat nefer, ak ti pobyt prepadne, na druhej strane ale ubytovanie pride o nemale peniaze, lebo je nizsia ak nie ziadna pravdepodobnost, ze tu izbu rezervuju (minimalne tu prvu noc) a vy nemusite byt jedini, ktori nenastupia, takze ak ste nemali zajazd poisteny a oni maju v podmienkach zrusenia, ze pri zruseni do xy peniaze nevracaju, tak zial

erikaa09
23. júl 2023

Zo zlavomat nemame zle skusenosti ale v inej oblasti. Vzdy vedeli predlzit platnost alebo stornovat a vratili peniaze. Alebo ak neprisiel kod a prišli sme až neakôr nato pritom uhradene bolo dodali ho... držim palce

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kaktusik007
23. júl 2023

ja som sa dohodla s hotelom a sli sme tam o takmer rok neskor - ked sa mi ustalil zdravotny stav. Vsetko je o dohode a komunikacii