Ahoj zeny, potrebujem poradit. Som evidovana na urade prace a zajtra mam mat "kontakt", ale momentalne sa nezdrziavam na Sk, lebo si zhanam pracu v Nl. Zaujimalo by ma ci nahodou nema niekto skusenost napr s tym ci ma hned vyradia alebo mi daju iny termin ☺ d /na sk si neplatim Zdrav.poistenie ani socialne/ dakujem
na náhradný termín musíš mať veľmi dobrý dôvod (nepamätám, mrkni do zákonu) a sami od seba ti ho len tak na základe tvojej ignorácie určite nedajú...ak sa im neozveš, budú to brať ako nespoluprácu a teda i dôvod na vyradenie ťa... ak ťa vyradia pre nespoluprácu, vrátiť sa na úrad budeš môcť až po šiestich mesiacoch a za ten čas si budeš musieť platiť zdravotku sama.... osobnú skúsenosť s tým nemám, ale v tvojom prípade by bolo možno fajn mať minimálne emailový kontakt na tetušku, ku ktorej chodíš.... ozvať sa jej, objasniť situáciu, pridať prípadne nejaké potvrdenie o tom, že si hľadáš prácu.... ak neurobíš vôbec nič, vyhadzov máš istý...ak urobíš aspoň niečo, situáciu sa ti podarí možno trochu zmierniť... toľko na túto nočnú hodinu, viac odpovedí čakaj ráno 😀
Ahoj, záleží od ženskej čo je tam. Ale dobre by bolo jej zavolať že ste tam a tam a neviete prísť. A mailom poslať dajake 2 žiadosti, ze si hľadáte pracu. 🙂