dobry den, nemam narok uz na pandemicku ocr, ked v materskej skole mojho syna bol ppzitivny chlapcek. zavreli skolku minuly tyzden v stredu. od zajtra otvaraju ale len pre deti, ktore boli na pcr teste. deti ktore neboli na pcr mozu nastupit az v pondelok. do pondelka uz nemam narok na pandemicku ocr? dakujem
@mogaa ona sa pyta do pondelka, nie od pondelka
keď je škôlka otvorená nemáš nárok na pandemickú OČR
pandemicka OCR existuje este? mne sa zda, ze je uz len normalna
@tinka39 ale riadia sa terminom uzavretia triedy a nie karantenou lebo jiekto nebol na teste
Mas narok, ja tak som zakazdym, dceru nedavam na pcr, a som s nou celych 10 dni...my mame presne dane dokedy je karantena, a tie deti co idu na pcr mozu do skoky skor
preco si nedala dieta na pcr? myslim, ze je to zodpovedne aby sa deti otestovali
kocky a dalsiu radu potrebujem som zaockovana 3 davkami, priatel mi akurat volal je pozitivny tak ide domov z roboty. musim byt doma v karantene s nim a s malym a budem to mat ako pandemicku co?
ie ty nemusis byt v karantene kym nemas priznaky
@tinka39 podla vyhlasky sa na teba karantena nevztahuje. Ak budes mat priznaky - tak PN
@tinka39 nie od pondelka nárok na pandemickú OČR už nebudeš mať keďže škôlka bude otvorená