Davala som robiť pas 29.5. pas a doteraz nie je hotovy. Samozrejme na Zaporozskej nedvihaju. Co teraz 9.7. odchadzame na dovolenku
Buď to risknes alebo si dáš urobiť pás do 2 dní, tie nemeskaju
Treba ísť urgovať, nám po urgencii dali na druhý deň. Ale mali problém so strojom co tlaci
@michaltat ked ti nepride, čo urobíš?
@79viktoria79 2dnovy vybaviť
Ja som bola 23.5 a vo štvrtok teraz 29.6 nám došiel.Verim že vamdo 9.7 na 100% pride
@michaltat citala som clanok treba zavolat a uprednostnia ten vas a skor vyrobia dorucia len treba poziadat
Aj my sme robili 29.5. a dnes prišla sms.
@zuzkaa1991 kde treba zavolat v petrzalke nikto neberie volam uz tri dni
@michaltat tam kde ste vybavovali 🙈skúsiť ist osobne?😇
My sme dávali robiť 16.5 a hotový bol 20.6
na Zaporozskej sme si davali robit 24.5., mali sme ho 27.6.
@michaltat https://www.minv.sk/?zistenie-stavu-spracovania...,.. Vieš si pozrieť, nám meškal tiež 10.5 sme dali robiť 13.6 ešte nebol ani vo výrobe,🤦 trocha som sa tam posťažovala 15.6 som mala v rukách 😂
@niiikaaa toto je taká stránka 🙈, že poďme na jahody. Ja som tam mala celý čas napísané "žiadosť prijatá". Aj 10 min pred tým, ako mi prišla sms to tam bolo. A keď pipla sms, tak sa to zmenilo na "pripravený na vyzdvihnutie". Za mňa úplne zbytočná stránka, lebo kým ti nepríde sms, tak sa aj tak nič nedozvieš 😅.
Nam meskal 5 dni 🙂
Vraj by to malo byť už ok len musia dobiehať. My sme dávali 8.6 a zatiaľ nič tak som zvedavá 😁
@janulik2008 8smeho vychadza na sobotu
@anonymous87 aj si to urgovala?
@michaltat nie. My ideme az v auguste, cize nam to neponahlalo. Principialne som ale bola nasrata… lebo 🤷♀️
@michaltat tak najbližšii deň pracovný 😁
@janulik2008 volala si tam?
@michaltat nie nevolala som tam. Nakoľko má byť pas do 8.7 teda do najbližšieho pracovného dňa tak ani nemám prečo. 😁
@janulik2008
Prisla ti sms?
@gebrielka1 treba ist na to oddelenie kde si si podala ziadost. V Ba su rovnake oddelenia ako tie u vas, takze ani v Ba ti nepomozu. A ziadna uradnicka sa nebude zaoberat so žiadostou, ktoru robila iná uradnička
S pasmi je celkovo problém. Ale vraj len s tými do 30 dní. Ešte je možnosť zbehnúť si v pondelok dať urobiť ešte jeden do 2 dní. A v budúcnosti si pred dovolenkou nechať pas robiť minimálne s dvojmesačným predstihom.