Nehoda - druhé vypočúvanie

27. máj 2023

Ahojte. Prosím vás ak máte skúsenosť.
Ak ste zažili dopravnú nehodu pri ktorej bol niekto aj zranení a vyšetrovali to polícia koľko ste cakalali na znalecký posudok. Prvé v počúvanie bolo po nehode 1 deň. Kedy môžeme byť druhé aký je vlastne postup. Ďakujem

divokykonik
27. máj 2023

No, tie znalecké posudky, to trvá strašne dlho. Nemám síce skúsenosť, ale muž má skúsenosť so znalcami a niektorí mu robia posudky aj pol roka a to je ešte rád. 😀

asined88
27. máj 2023

Ja som mala nehodu vo štvrtok a keďže nikto si nepriznal chybu, tak dopravný policajt povedal, že to môže trvať aj mesiac, kým sa to dorieši.
Brat mal nehodu pred 2 týždňami, ale tam sa ten druhý hneď na mieste priznal, že to bola jeho chyba, takže do týždňa mal všetko vyriešené.

stanislavicenka
27. máj 2023

Ahoj, ja som zazila takuto nehodu ako priamy ucastnik. Vrazil do mna motorkar, ktory skoro zomrel na mieste. Isiel prilis rychlo, ja som ho prichadzajuc z vedlajsej cesty nemala sancu viidiet. Dokonca sud bol snad po 3-4rokoch. On vlastne mal odobraty vodicak este predtym, tou jazdou skusal novu motorku, ktoru si chcel kupit. Na policii ma vypocuvali iba raz

zuzickak
27. máj 2023

U nás to bolo cca pol roka, možno viac, bolo to 7 rokov dozadu moc si to nepamätám. Ale len to čakanie na posudok, celé sa to ťahalo rok a pol pokiaľ bol súd

petulda333
27. máj 2023

Ja som mala 12.12. Prva vypoved na druhy den,dalsia az okolo 8.3, potom som uz sla na skusky aby mi vratili vodicak. Nastastie ale tam bola len modrina,nic vazne

terry658
27. máj 2023

Kamarát mal takto nehodu a kým sa všetko uzavrelo trvalo to rok a pol. Celý čas mal zadržaný vodičák. Nechápem čo toľko robili.

autor
27. máj 2023

Ďakujem dúfam ze znalecký posudok bude co najskôr je to len pár dní. Dúfam ze ten znalecký bude co najskôr.