Dobry den chcem sa opytat pomylila som so datum pohovoru na urade prace a nedostavila som sa na pohovor na ktory ma poslal urad dani den...
Chcem sa opytat ci robi urad nejaku evidenciu tych co pridu na pohovor aj ked som volala s majitelom firmi ktory mi da razitko aby ma nevyradili? Dakujem za odpoved
@levik81 tazko povedat ale urcite sa na urade informovali
Ahoj, ak chces, viem ti s tym pomoct, tuto situaciu som riesil pre klienta ale s PNkou. Da sa z toho dostat
Klient nedoniesol PN a nebol na povinnom stretnuti raz za mesiac, vysekal som ho z toho a spravne konanie prerusili. Treba tam mat pravnu argumentaciu.
@sorennielsen aj mňa vysekajte. Mňa vyradili z evidencie na 6 mesiacov za nespolupracu, nakoľko som neodovzdala zmluvu, že som začala pracovať deň pred nástupom do zamestnania, ale až o pár dní neskôr. Ale mne ju loslali poštou, ako som im ju mala dať deň predtým?
@liaka ale na dohodu sa môže pracovať pokiaľ nepracujes viac ako 40dni v mesiaci a neprekročis príjem 230€(ak viac,vtedy aj prídeš o podporu).Treba si podavat odvolania a sledovať zákony,nesmú vyradiť ak stále splnas podmienky.
@kubkovamama mala som tú dohodu odovzdať deň vopred pred nástupom o čom som nevedela. Zato som vyradená.
@liaka nech ti to ukážu v podmienkach evidencie.Je to nezmysel.Maloktory zamestnávateľ dáva zmluvu vopred alebo ako to nazvať
Ak si si pomýlila deň kedy si tam mala ísť úrad práce ťa môže vyradiť na pol roka musíš platiť ZP sama. Zaleží všetko od pracovníčky ku ktorej chodíš.
@levik81 urad prace si musi robit evidenciu takze skor si myslim, ze ta vyradia kedze si nepodala vysvetlenie....zalezi od uradnicky. Mne sa to raz stalo ale mi hned volala ze som zabudla prist.