Babulky prosim poradte...dostala som vypoved,mam narok na podporu ale musim sa povinne zaevidovat na UP alebo mozem podporu poberat aj ako dobrovolne nezamestnana.Zvazujem totiz tuto moznost kvoli dnesnej skusenosti na UP kde som sa vdaka pokusom o sikanovanie pracovnicky citila ponizena a nerozumiem tomu naco slovensko takyto urad vobec ma☹
@liz_lemon ono keby bola len arogantna tak to viem v poho prezit ale ona ma v podstate diskriminovala kvoli tomu ze mam deti.Bola som tam s detmi lebo som ich nemala narychlo kde nechat,deti sa spravali slusne a neobtazovali ju jicim ale ona sa na mna osopila ze s detmi tam chodit nemam a ako sa chcem zamestnat ked mam deti.Prinutila ma podpisat vyhlasenie ze mozem pracovat a o deti mam postarane,vynadala mi ze si hladam pracu na ciastocny uvezok lebo v raj taka neexistuje a nakoniec zahlasila ze vsetky davky co dostavaju mamy s detmi by zrusila a hned by stat usetril.Momentalne zvazujem ze podam na nu staznost lebo ked sa mi to vsetko v hlave rozlezalo tak jej osocovanie na mieste nieje.
@mummy01 to bola ina krava!!! tu staznost urcite napis, a rovno na tomuto cloveku marian.valentovic@upsvr.gov.sk, je to generalny riaditel UPSVAR
http://www.upsvar.sk/ustredie-psvr/generalny-ri...
ja som vzdy dala staznost rovno tomu, co je najvyssie, a veci sa hned dali do pohybu
takto sa spravat je absolutne nevhodne, uz si to musia uvedomit
@mummy01 podporu mozes poberat len ak si evidovana na UP
byt dobrovolne nezamestnany znamena, ze si sama platis zdravotne poistenie