Nájomná zmluva

25. nov 2024

Dobry den dievcata, s priateľom byvame v podnájme zmluva je na nás oboch , vcera sme sa strašne pohádali a on mi povedal že majiteľke povie aby zmluvu spravila len nanho, bez nejakeho adekvátneho dovodu prosim vas je to mozne?? Viem ze to povedal v hneve ale ci je to ozaj mozne a dá sa to ked ja nesuhlasim

andaluzia12
25. nov 2024

Zmluva je na vás oboch, predpokladám že je podpísaná a platná, dohodnutá na určitý čas. Priateľ pôjde za majiteľkou aby ta vyškrtla? Alebo ako si to predstavuje ? 😂😂😂.. prosím ta ..

melanta
25. nov 2024

Ísť za ňou môže, prečo by nemohol. Ale aby mal zmluvu iba na seba, musela by sa dať výpoveď z aktuálnej zmluvy a tam predpokladám máte výpovednú lehotu alebo dobu. Takže z jedného dňa na druhý to určite nepôjde. Na druhej strane, ak žiješ s niekým, kto po hádke rieši takéto veci, tak je na zvážení, či si nehľadať niečo iba pre seba.

cyberk
25. nov 2024

Ked vam bude koncit zmluva, ano; inak bude plynut vypovedna lehota. Ale teda prehodnot, ci s takymto charakterom planujes pokracovat…

autor
25. nov 2024

No zmluvu mame na dobu neurcitu, ze majitel ma oboznamit mesiac dopredu keby chcel zmluvu ukoncit uz tu bývame viac ako 5r, majitelku pozname obaja dobre. Len som sa bala, ci sa to neda zo dna na den lebo bol dosť nasraty..ano, uvazujem aj nad rozchodom aj nad niečím vlastným len viete pýtam sa z cisto takých dôvodov aby som neostala na ulici ze raz pridem z prace a bum zmluva naňho..

melanta
25. nov 2024

Zmluva iba na neho by bola nová zmluva. A pred platnosťou novej sa musí ukončiť pôvodná. Čiže pôvodnú zmluvu by ste museli vypovedať by alebo majiteľka a plynula by mesačná výpovedná lehota.

ibrunova
25. nov 2024

Tak mu povedz, že ty pôjdeš za majiteľkou, aby jeho vyškrtla 🙂
Mne by sa tak zhnusil, že by som asi tak či tak odišla.

autor
25. nov 2024

Dakujem dievcata, v tomto meste mam pracu do konca januara, potom sa mi crta nieco lepsie tak najmä preto sa vlastne zdržiavam stale tu, zlakla som sa.

kavasmliekom
25. nov 2024

Ste sa pohádali, alebo rozišli? Lebo keď len pohádali, tak sa udobrite... Ak rozišli, tak by som s ex nebyvala v jednom byte. Ani ako spolubyvajuca. Takže ti urobí len láskavosť, nebudeš musieť čakať na výpovednú dobu, ktorú máte v zmluve dohodnutu a ani nič platiť, nech si to platí on. 😄
A ty hľadaj už teraz niečo iné, alebo aj keď ste sa len pohádali a vyhadzuje ta, tsk pri najbližšej príležitosti to urobí zase.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alkoholik
25. nov 2024

Achhhh boze rozum do hrsti: Ako by to asi prebiehalo? Partner zavola majitelke Dobry den prosim vyskrtnite priatelku zo zmluvy. Majitelka sa spyta preco? Partner lebo sa rozchadzame.... Tak asi by som ako majitel zavolal aj vam a sa spytal