Prosím kde mám nahlásiť ubytovateľa, ktorý porušuje vyhlášku. Je zákaz ubytovania v rekreačných zariadeniach a on si dnes veselo ubytuje partiu viacerých ľudí a ešte aj z iného okresu. Je to u nás v dedine. Žiaľ každý si robí čo chce lebo sa nič nekontroluje.
Asi by som zavolala policajtov
pokiaľ boli ubytovaní pred vydaním nových nariadení, môžu pobyt dokončiť
Ja by som policajtom
V prvom rade policajti a následne aj RUVZ
Samozrejme nahlas!Potom to tak vyzerá,ako to vyzerá.Nam uz 3 ľudia odišli a to neboli starí a ani nikdy chori😪
158
@luba28 za čo sa má hanbiť... že si každý robí čo chce a deti budú doma ešte ktovie ako dlho? zákony a nariadenia platia pre každého či?
@deti95060810 a udavat druhych je ok??...ano,nech si kazdy robi ako chce a dryhych do toho velke nic ,,,su svojpravni,dospeli ludia ,,,co ona vie,kto to je ,preco tam je??...nech bude taka hrdinka,zaklope im na dvere a povie,,ze ich uda ,,,neee,,,to len tu na MK chce mat potvrdene a odobrene,,ze,ano,moja dobre robis,,
@luba28 taky mokrý sen by som aj ja chcela😉😀v týchto pochmurnych časoch.. 💃💃🏖️🏝️
Co budes mat z toho, ze ich bonznes? Co ak su to ludia, co su v karantene a nechcu byt s ludmi co byvaju v spolocnej domacnosti?
@janinah 😂😂😂😂😂🙏🙏🙏a žltú hviezdu netestovanym a neickovanym, ideál koncentrát a nahlásiť tu svinu co sa plizi lesom, kde prebehne akurát srna, že nemala rusko, okuliare a rukavice....
@janinah nie koncentrát, ale koncentrak.... Našťastie môj tlf ani také slovo nemá v pamäti...
Dofrasa, ale to nevadí, že jedna z vás "poctivých sa ešte chváli, že sa trajdala brendon im dve hodiny... Jaaaj brendon mam do čoho zaradiť, lekáreň, potraviny, či drogéria???? Keď je niekto na chate v lese a možno dokonca ľudia čo žijú inak v jednom dome. Tak je to peklo a treba nahlasovať. Kokos, kam sme to dopracovali. Možno sa ten človek snaží uživiť rodinu, prečo má brendon výnimku? A bežný podnikateľ nie? Hmmm?
@skolara neuveriteľné podľa mňa....
Na príslušný RÙVZ .