Ahojte mam 20r a skoro 3rocbeho synceka drobec chodi do skolky a ja som doma.neviem si nikde najst robotu a ked mi skonci rodicak neviem co budem robit byvame v podnajme mes.platim 175,55€ mam pridavky a vyzivne 30€ aj to mi neposiela.na co budem mat narok po materskej a ako dlho to trva vybavit? Dakujem
Nemáš nárok na nič čo pokryje vyššie spomínané výdavky, ktoré sa škôlkou ešte navýšia. Musíš si nájsť prácu inak to nebude 😖
Keď si nevieš nájsť prácu tam kde žiješ, treba sa zbaliť a hľadať prácu inde. Čaká ťa minimálne 40rokov produktívneho veku. To chceš byť na sociálnych dávkach? Či si myslíš, že o osamelú matku s dieťaťom, bez VŠ a bez praxe sa budú zamestnávatelia o pár rokov viac biť?
Som tvrdá, ale viem o čom píšem. Spamätaj sa a zmeň rozmýšľanie.si zodpovedná aj za svoje dieťa!
Držím moc moc palce 😊 musíš to zvládnuť 😉
Myslim ze nemas narok na nic,ani na hmotnu nudzu cca 60 eur.Mas iba 20 rokov,do 25 ta maju zivit rodicia.Tak je to zo zakona.To ze mas dieta,nie je postatne.Ale opravte ma,ak sa mylim.
Lasina, samozrejme, že sa mýlite. Žiaden zákon neurčuje rodičom, že svoje deti automaticky musia živiť práve do veku 25 rokov.
@lasina mylis sa, ona nie je studentka, keby studovala a pripravovala sa na buduce povolanie, vtedy rodicia maju povinnost ju zivit...
@mimka48 ked si si nechala spravit frajerom v 16tske dieta, vitaj v realite a prevezmi za seba zodpovednost. Alebo si daj dalsie dieta spravit a budes mat dalsie 3 rocne "prazdniny" s 220 eurami 😉
A ak niekto tu bude nadavat na system, môže sa ti skladat mesacne na zivot....
Musis sa zaevidovat na UP ked nebudes mat narok na podporu v nezamestnanosti dostanes hmotnu nudzu,ked nemas vladtne byvanie neviem ci budes mat narok na prisprvok.yoto vsetko sa dozvies na UPSVR,