Na koho sa mám obrátiť, keď chcem začať podnikať?

21. júl 2020

mam vyziu ktoru chcem zrealizovat lenze sa neviem dostat k nikomu kto by mi s tym radil alebo mi pomohol na zaciatku hlavne pri zakladani. U nas v meste to neni jedine v Trnave a ide to. Neviete mi poradit na koho sa obratit ked chcem zacat podnikat? Jednalo by sa o sukromne zariadenie. Dakujem

ivkazba
21. júl 2020

Je tu skupina Ženy v biznise, určite ti tam poradíme, ak dáš ale konkrétne otázky. Na druhej strane, ak chceš podnikať, schopnosť dohľadať si informácie je dosť dôležitá. Podnikanie nie je iba o plnení vízie, je to náročnejšie ako byť zamestnanec, čiže kladie na človeka oveľa väčšie nároky. 😉

autor
21. júl 2020

@ivkazba vybudovala som pobocku u nas ale ide o to,ze to je sfera odkial informacie mi da len clovek co robi na ministerstve

ivkazba
21. júl 2020

Tak v tom prípade ideálne osloviť priamo dotyčné ministerstvo. Každé ministerstvo má aj kontakty, kde poradia vo veciach, ktoré majú v kompetencii. Jedine že by si to už skúšala a nepochodila by si, čo by zase až tak prekvapujúce pri slovenských úradoch nebolo.

ivkazba
21. júl 2020

Skús názov príspevku zmeniť na "hľadám človeka pracujúceho na ministerstve XY". Skôr sa možno niekto chytí.

pips
21. júl 2020

ministerstvo je statna institucia, ktora by mala sluzit obcanovi. cize najskor by som skusila telefon a najst toho spravneho na otazky, potom mail komunikaciu a ak by si stale cosi potrebovala tak oficialny list so ziadostou o odpovede. existuje aj platfroma e-zeny sa myslim vola , zdruzenie zien v podnikani...tto su vsetko zdroje informacii...kto hlada, ten najde ako pise kniha knih...kto klope, tomu otvoria.... nevesaj hlavu a hladaj a pytaj sa. prides k uspesnemu cielu