Na čo všetko sa môže použiť duplikát rodného listu?

29. jan 2024

ahojte,
pri akych vybavovackach sa pouziva rodny list ?
je to nutne cisto iba pri svadbe ?
myslim, chcem moj usvadbu zatial utajit a neriesit verejne. chcem mat iba o dvoch svedkoch svadbu
na matrike mi robi kamoska, ktora je dost klebetna.
co si mozem vymysliet, naco potrebujem duplikat rodneho listu este ? cca ?dakujem
nechcem aby sa to pred svadbou rozkriklo totiz

patka06
29. jan 2024

Požiadaj o RL elektronicky a máš po starostiach s klebetnicou
https://www.slovensko.sk/sk/zivotne-situacie/zi...

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
29. jan 2024

Nemusíš jej hovoriť nič, proste ho chceš, originál si stratila.

marsmykkok
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. jan 2024

@patka06 ja nemam vobec elektronicky obciansky, ja nezijem uz dlhsie na sk....
a vydavam sa v zahraničili...

@januska12323 ale aky dovod, preco ho chcem...vies..to je to, bude sa ma tamm vypytovat ako na krizovom vysluchu

autor
29. jan 2024

na matrike ale asi budem musiet vybavit aj papier o tom, ze som slobodna..neviem co je to za papier, ale udajne aj ten treba

januska12323
29. jan 2024

A treba to riešiť na tejto konkrétnej matrike? Mali by mať prepojené systémy.

cacianka
29. jan 2024

Stratila som, chcem mať doklady komplet keby som potrebovala. A ty Zuzka ako sa máš, práca na matrike je dobrá baví ťa? Nevieš čo je s katarinou ?

autor
29. jan 2024

@januska12323 no je napisane na strankac,h, ze musi to byt matrika v mieste narodenia, resp. byvania.

autor
29. jan 2024

@cacianka hmm stratila som potvrdenie o tom, ze som slobodna ?:(

vroni
29. jan 2024

Ideš v zahraničí študovať a potrebuješ rodný a sobášny list. Sobášny nemáš, tak nech dá potvrdenie, že potvrdenie o stave slobodná nevydávajú, ak nebude stačiť, prídeš zas (a áno, keď ziadas o štipendium musíš dokladovať aj svoj stav)

cacianka
30. jan 2024

Inspiruj sa @vroni , môže ti byť v paží čo si myslí nejaká klebetnica, aj tak si vyfabulujr príbeh aký chce

autor
30. jan 2024

@vroni to sa naozaj dava na zahranicne stipendia a studia aj rodny a sobasny list ?🙂)))))) to je celkom dobre toto

vroni
30. jan 2024

Áno, keď si vydatá, inak sa rátajú dávky. Potvrdenie o Tom, že si slobodná sa samozrejme nepýta, ale tak, pre istotu....