Dobry den, pred par dnami mi skoncil technicak po 10 rokoch. Musim ho ist vymenit za novy? Ak nevymenim dostanem pokutu? Dakujem
@jaja20 na technickom som si teraz vsimla,ze platil do 7.11.2021
Tak s tým som sa ešte nestretla...🙁
@jaja20 asi tam zavolam 🙂
Nie nahodou stk
To myslis urcite stk a emisnu ze skoncila 7.11.
Nie baby stk, normalne mi pise technicky preukaz platny do 7.11.2021
Ahoj. Ano, po novom tech.preukaz ma dobu platnosti. A ano, ak ťa zastavia policajti, za neplatný hrozi pokuta. (neviem koľko). Treba si vybavit nový, rátaj ze budes za to niečo platiť (kolkok).
@zuzkablazejka ty kokos to su mi novinky,to fakt?! No mna vykoti co uz zas nevymysleli😅🙈
Ja som to pred mesiacom riešila,prepadol mi, nevedela som to,doniesla som na klientske centrum ku policajtom prepadnutý,svoj občiansky a veľký technický,baba mi dala tam na mieste zaplatiť kolok a do mesiac mi prišiel na mnou udanu adresu kuriérom (nemusíš udať trvalé bydlisko,ale napr.do práce), policajtka mi povedala,že ak by ma zastavili v tej dobe policajti,tak mám mať so sebou veľký technický a povedať im,že som mala prepadnutý dátum a že mi má prísť nový.
@tncka manžel ti odkazuje že to ešte fico vymyslel 🤷♀️ a ostatne co k tomu dodal tu radšej písať nebudem 😂😂😂
@zuzkablazejka haha som kusok zaspala dobu🤣🤣🙈
Nemyslíš náhodou vodičák? Lebo techničák k autu je na celú dobu životnosti auta. A technická kontrola sa robí každé 2 roky. Inak, vodičský platí až 15 rokov.