Naša situácia je taká, muž prekonal covid, včera mu skončila karanténe. Ja som bola negatívna ale nakoľko mal vysoké teploty, trochu som musela okolo neho behať a aj keď som sa chránila, som pozitívna (oficialne od dnes) aj ja.
Nakoľko muž to čerstvo prekonal a svoju karanténe dodržal, musí byť ešte teraz ďalších 10 dní somou doma alebo on môže normálne fungovať? Diky
Nemusí byť v karanténe, už to prekonal je imunitný
@kristy2727 fakt je imunitný? 😉No ja neviem, ono tým ľuďom vonku môže byť fuk, či Janko z benadickej je "imunitný", dôležité je, aby nebol infekčný podľa mňa a to teda ani srna netuší, či je a ci nie. Mňa veľmi zaujali tie tri mesiace, to teraz, načo rusko, načo dodržiavať všetci čo prekonali, lebo sú "imunitní" ahaaaa, hmm, tak to nemusí straaaasne veľa ľudí nič a uvidíme, či teda hop, alebo skok.
A už je negatívny? 🤔
@maciatkolulu nám bolo povedané a aj to dodržiavame, ze napriek tomu, ze uz nie sme v karantene a aj imunita aká taka je, opatrenia dodržiavame naďalej. Odstup, rúško, dezinfekcia, bez návštev... Ale to sme my... Myslela si asi kopec ľudí, čo to nedodržiavaju...
@aleshka_supermama pcr by ukazalo pozitivitu 100%. Ak chce vedieť, ci nie je infekčný (v obchode, kde musí mať rúšklo), treba ist na antigen.test. Ale medzi ludi bez rúška, napr.sused,návšteva, to ešte môže niekoho nakaziť.
Neviem nieco sa zmenilo?my sme boli chori pred mesiacom postupne vsetci 3 .pokym sa poslednemu neskoncila karanten a mali sme byt doma aj, ked prvemu uz skoncila.Vsetko dodrziavame dalej mne vela ludi z okolia ochorelo znova pocas tolko ospevovanej 3 imunity druhy x ja na to neverim staci, ze mal clovek lahsi priebeh slabe protilatky a je oslabeny a chyti to znova.Ved aj v TV to hovoril risditel z NR nemocnice
Zahalene ruskom tajomstva a nikto nevie ako to je.Ved aj sa zvysila karantena na 14 dni preco?moj muz mal nove a nove priznaky este aj po 10 dn.karantene 2 dni fit a znovsa teploty kasel hnacky ako na hojdacke az do 20 dna
No tak môj muž mal príznaky dákych 5-6 dní od potvrdenia, že je pozitívny. Potom už bolo dobre.
Zisťovala som si to a on mohol ísť normálne do práce keďže nemal príznaky a cítil sa dobre.
Moze fungovat normalne ma imunitu 3m