Môžem zmeniť gynekologičku, keď u nej nie som 6 mesiacov?

miankass
28. jún 2021

Zdravím vás môžem sa opýtať môžem zmeniť gynekologicku skôr keď u nej niesom ani 6 mesiacov? Alebo budem platiť nejakú pokutu? Ďakujem pekne.

siska53
28. jún 2021

@miankass ano.

lorin29
28. jún 2021

@miankass riešila som toto zhruba 2 roky dozadu... A áno dá sa to ale výkony si potom žena bude musieť platiť... Neviem ci to tak ma každý gynekológ ale mne to vtedy bolo tak povedane

monea
28. jún 2021

@miankass ja som mala presne taku istú situáciu v septembri som bola u jednej gynekologičky a v novembri som uz bola pri inom gynekológovi. Moj novy gynekológ vsetko vybavil uz som sa s tou predchádzajúcou ani nestretla a neplatila som ani cent.

siska53
28. jún 2021

@lorin29 nebude ( ak neprejde k uplnemu sukromnikovi) ! Len u vseobecneho musis byt pol.roka! Ostatnych, vratane gynekologa ci zubara mozes menit kedykolvek! Ak ma nejake doplatky, ma ich mat vyvesene ci k nahliadnutiu v ambulancii a musi ich mat schvalene VUC!

lorin29
28. jún 2021

@siska53 nechápem tie výkričníky ale ok .... Pýtala sa má odpovede... Vás som sa na názor JA nepýtala hovorím vlastnú skúsenosť a NIE nešla som k súkromnikovi!! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

siska53
28. jún 2021

@lorin29 tak potom to bol nejaky, co zneuzil situaciu. Bohvie, za co si platila..

miankass
autor
28. jún 2021

@monea ja som volala dnes aj do svojej poisťovne že sa to dá, na to som volala terajšej gynekologické a ona ze nedá hneď na to som volala gynekológovi ku ktorému chcem ísť a povedal ze to vybaví za mňa. Nechápem akože v čom je problém.. No ale uvidíme ako to dopadne. A mala som aj vyradenku od nového gynekológa. Tak neviem v com bol problém

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miankass
autor
29. jún 2021

@hazelgracegus zdravím ešte nijako, až zajtra idem k novému, nakoľko mi bude musieť vystaviť odstúpenie od zmluvy nie od dohody. Zajtra vám dám vedieť

julia2018
29. jún 2021

@miankass lekári nechcú púšťať pacientov a snažia sa ich udržať za každú cenu. Mna tiež nechcela obvodná pustiť, dtto gyn., zubár atd. Len si tvrdo chod za svojim, ty tu nie si pre lekára, lekar by tu mal byt pre teba