Ahojte neviem ako to je, muz je v zahranici a omylom zobral aj doklady od auta, mam k dispozicii len velky technickak, mozem takto soferovat alebo nie?
Dakujem
Akurát prepisujeme auto a mám len veľký technický. Len teda doklady od auta - ak zobral aj kartičky z STK a poistku by mohol byť problém.
@cairka
@cairka .....je niečo iné jazdiť na veľký techničák z dôvodu,že malý nie je ešte vydaný.To je ok.Poistku keď nemáš papiere u seba- pokuta,STK kartičky sa už dnes ani nedávajú takže tie sú nepodstatné už.
@lenagawel ....keď zobral všetky doklady aj poistku tak nesoferuj to auto.Nikdy nevieš,či sa akurát niečo nestane.
Poistku si mozes vytlacit znova, teda my sme to dostali na mail a kartu sme si tlacili. Ale ak mas vydany maly technicky a preukazes sa velkym, je za to pokuta.
@doriiis TK+EK karticky sa normalne davaju (za tento mesiac mam za sebou asi 10 tk+ek na roznych staniciach a normalne ich davaju). Ale este moze mat nove auto a tam tk+ek este nepotrebuje (do 4 rokov).
@lenagawel soferovat mozes, auto nejazdi na technicak, ale na palivo 😃 ak ta budu kontrolovat policajti, tak velky im bude stacit, vysvetlis situaciu. Poistku si vytlac kopiu z mailu, tk+ek ti vedia vydat kopiu tusim za 10€ alebo nech muz posle komplet doklady postou.
@sissy27 ...zaujímavé.Od februára sme mali všetky tri autá na STK a ani jedno kartičky nedostalo.Ani nálepky na čelné sklá.Ziadne nie je nové,všetky majú do 10 rokov.A moje nedostalo ani pred dvoma rokmi,keď som ho dala priviezt na Slovensko a bolo prvýkrát na STK tu na slovensku
@sissy27 ja som bola 2 t dozadu,a karticky som dostala,min rok tiez 2 auta,a to boli STK v 3 rôznych mestách a kartičky máme
Dakujem za info vsetkym 🙏🏻
Keď nemáte malý vodičák,tak jazdíte s papierovým techničákom. Ja som tak jazdila,lebo malý som nemala,kým mi doňho zapísali ťažné zariadenie