Ahoj babulky, mám na vas jednu otazocku. Pracovala som v zahraničí a koncom roka sme zistili ze čakáme bábo, v práci som skončila lebo ma trápili veľmi nevoľnosti ešte stále trápia a teraz som doma a chcela by som sa zaevidovať na úrade práce. Môžem sa tam prihlásiť aj keď som tehu? Myslíte že to nebude problém? Ďakujem za info 🙂
aj ja som bola zaevidovana a akurat som zistila že som tehu.neni problem.akurat treba si podla nich hladat robotu a musela som nosit potvrdenia.potom som sa dala vypisat byvalo mi zle a vtedy sa nemusiš chodit hlasit ked daš pn
presne nechapem to vobec na čo si tehu ma hlada robotu
@luca1986 Určite sa nahlás, úrad práce ti bude platiť aspoň zdravotné ak nemáš na nárok na podporu. Ja som otvorene povedala že som tehotná, pochopili že si asi hľadať prácu nebudem, ale potvrdenia nosiť treba. Sú to predpisy a tie úradníčky za to nemôžu. Raz do mesiaca pošlem životopis a to im vytlačené z mailu donesiem, žiadna veda to nie je. V prípade PN chodiť na úrad nemusíš ani nosiť potvrdenky za to obdobie.
@luca1986 ahoj.podarilo sa ti vtedy zaevidovat na úrade práce? 🙂 lebo ja som sa tiez bola zaevidovat a máji mam prist ci ma prijali alebo nie.a bojim sa ze ak by som bola dovtedy tehotna tak co by mi na to akoze povedali.ci by ma nevyrazili stadial prec.Lebo vsak my sa s priatelom nebránime a chceme mat babatko.takze ja neviem kedy otehotniem a dufam ma neposlu kade lahsie ak by som bola uz v tom... :-/
@luca1986 nebude žiaden problém tiež som chodila na úrad od druhého di ôsmeho mesiaca