Ahojte,vedeli by ste mi,prosím,povedať,ak prišlo staveb.povolenie s odvolaním sa,môžem sa odvolať na posun stavby?
Dakujem
@deti95060810 sused stavia a mne prišiel list s nepravoplat. Stavebnym povolením a môžem sa odvolať
A chce stavat mimo zakonom urcenych rozostupov?
Chceš namietať, aby sused posunul stavbu? Ak už má stavebné povolenie, znamená to, že už si mala priestor vyjadriť sa. Ak si tak neurobila, to je tvoj problém. Ak si tak urobila a stavebný úrad to nebral v úvahu, tak vedz, že stavebný úrad berie pripomienky susedov v úvahu, ale nerozhoduje na základe nich. Význam má riešiť ak stavia v rozpore s povolením alebo povolenie bolo vydané v rozpore so zákonom.
@melanta no ma to postavené bez právoplatného povolenia
@babovka2321 ano
Áno, to môžeš nahlásiť na stavebnom úrade.
@melanta a čo s tým mne ide o tu vzdialenosť od môjho a ich
No môžeš to nahlásiť na obecný a stavebný úrad, že dotyčný stavia v rozpore so stavebným povolením. A môžeš ich urgovať, aby s tým niečo robili. Nič viac zrejme neurobíš.
So susedom si už o tom hovorila? Prečo stavia v rozpore s povolením?
mozes podat podnet na prislusny stavebny urad, na zaklade ktorrho vykonaju statny stavebny dohlad, kde zistia,ze stavia v rozpore s povolenim..ale poviem ti uprimne,zazraky necakaj, najpravdepodobnejsie to skonci len pokutou..
napíš niečo bližšie lebo ja som nepochopila o čo ide...