Dobrý deň. Môžem prenajať byt so psom, že dám ponuku, ze hľadám nájomníkov, ale psík zostane v byte ?
A aký máš na to dôvod?
Akože nulový nájom a budú sa ti starať o psa?
Chápem správne, že sa nájomníci majú starať o psa, ktorého tam necháš?
@patka06 tiež som to tak pochopila 🤔
Pes = čas, trpezlivosť, peniaze na veterinu a stravu. Akosi si neviem predstaviť, ako to chceš kompenzovať? 🤔
ja som ako nájomník hľadala byt, nie psa, to by som šla asi hľadať do útulku ... buď prenajímaš byt, alebo prenajímaš psa.
@autorka akože necháš svojho psa cudzím ľuďom???😮😮😮
No vidite, a to ste si (mnohi) mysleli, ze na MK vas uz nic neprekvapi 😁. Este by sa v tom byte dala nechat (zla) svokra.
Ja som tak raz kupovala klietku pre papagaja, prisla som pre nu a pan mal v nej dvoch kanarikov, ze tych dava k nej.😝
@madeincssr mozno je majitelka bytu a hlada spolubyvajucich do volnych izieb…. Inak si to tiez neviem vysvetlit 🤔😀
Chápem to správne, ze sa chceš stahovat a nevieš, co so psom? Ako čítala som tu už rozne veci, ale toto ešte nie.
Tak.. a už som videla všetko 😁
Považujem to za naozaj veľmi zlý nápad z xy dôvodov.
Samozrejme, ze mozes. A isto najdes aj zaujemcov - nejakym fetkam a asocialom bude nejaky pes uplne u prdele, este sa mozno potesia, ze bude co predat alebo z coho gulas spravit…
O rybičkách som už počula, pes je novinka. Akože niekto by sa možno našiel, ale ako si to predstavuješ? Budeš chodiť psa aj navštevovať?
@janababana jedine takto 😀
Jeeej ja by som brala taký prenájom 🥰
Ale inak je jasné že môžu byť z toho problémy ako píšu ženy.
Radšej psíka daruj keď nemôže ísť s tebou.
Niektori aj nehnutelnsoti predavaju s nezelanym najomnikom - preco by si ty nemohla prenajimat psa, ups perdon byt so psom len treba ratat s tym, ze zvycajne aj take domy/byty s nechcenymi najomnikmi ich kupuju ludia co sa vedia zbavit nezelanych zavazkov 😅😅😅
už niekoľkokrát som videla takú ponuku, že letný dom prenajmú za starostlivosť o psov, mačky na niekoľko mesiacov (v zime). Lokality som videla grécko, čiernu horu a ponúkali to vždy angličania. Ja by som svoje zvieratá cudziemu nezverila.
@zuzanaam to je tzv house sitting, ale to je nieco uplne ine... Dost rozsirene v zahranici, defacto mas zadarmo dovolenku za to, ze niekomu opatrujes dom a zvierata, kym su majitelia prec. Ale to sa jedna o dni/tyzdne.
@arianna25 cize by si toho psa 3x denne vencila, piatok sviatok, na vianoce a prazdniny ho vsade so sebou brala (snad je tvoja rodina s tym ok ze vsade pride pes - bohvie ake ma zlozvyky a navyky?), ked bude problem tak v noci ci v nedelu ides pekne autom busom taxikom na pohotovost, a pod.? Ti to naozaj pride take super?
Autorka, na čom fičíš? To je teda kvalitný matroš!
si robíš srandu?
Ľuďom už dočista j.be
Chudak pes, iste ma k tebe vztah. Vies aku traumu zažije ked mu zmiznes a nechas ho neznamym ludom. A kde mas istotu, ze sa o neho budu starat dobre? Chory napad.
Dobreeee,to akože myslíš vážne??? 😏
@colsami hej, poznám kocku, čo sa starala o psa, 2 mačky v Austrálii, kým bola rodina na dovolenke. Upratala im dom, polievka kvety, starala sa o psov.
@grof_monte_christo kamoška tak kúpila dom aj so psom ,starý zomrel a mladí psa nechceli ,tak ku svojim dvom pribrala ešte toho tretieho ,ale to bola kupa domu no
...a nejaké deti im tam nenecháš? 😃
Ty si majiteľ. Osobne by som sa však o psíka bála.