Ahojte baby, chcem sa spytat, ze ci ked nemam Obciansky preukaz bo mi ho ukradli ale mam papier, ze som si vybavila novy OP, tak mozem ist v sobotu volit? dakujem
mozes 🙂
no ale mne povedali na polícii že s papierom nie, pretože tam nemáš foto. Ja som si bola vybaviť obč. v stredu a dnes už aj prišla sms že je hotový. Takže isto ti dajú vedieť kvôli voľbám sa ponáhĺajú....
Baby, keď som si vybavila voliť mimo domova A doma predsa budem, môžem použiť ten lístok predsa doma? Či musím ísť voliť mimo domov? Ďakujem
@sono2 ak si si vybavila volnu postou tak to musis poslat do 4.3.na urad ktory ti to vidal aby to zaslali na ministerstvo.ja som to dnes riesila tiez som prisla na sk ten papier som zobrala zo sebou a myslela si ze pojdem volit no ale to sa neda lebo som vyskrknuta zo zoznamu cize som to zaniesla na mestky urad a bolo
Ahoj, napis, koho chces volit, a ja ti poviem, ci mozes ist.
@cawes Prepáč ale vôbec nerozumiem čo si napísala. Mám voličský preukaz nestihnem už nikam nič poslať voľby sú v sobotu. Takže môžem na ten preukaz voliť v mojom rodnom meste?
@ukulela Áno voličský lebo sme mysleli že budeme voliť mimo bydliska A teraz predsa ideme domov takze ostaneme voliť tam odkiaľ máme lístok. Myslíš teda že ho môžem použiť či ísť voliť do iného mesta?
Môžeš ho použiť kdekoľvek, i tam kde si mala pôvodne voliť, oni si ta dopisu na zoznam, akoby si tam nebola.
@kleofaszkutya 🙂 🙂 🙂
Môžeš, ale musíš mať ten papier a najlepšie ešte iný doklad.