Ahojte som zamestnana 3 roky u zamestnavatela. Dala som mu vypoved kvolu zdrav. Problemom, ktore si musim vyriesit, ale poprosil ma, ci by som este mohla potiahnut do konca roka. Teraz mi plynie vypovedna doba a on chce odo mna, aby som po vypovedi sa zamestnala na tych par mesiacov na dohodu u neho. Oplati sa mi to? Co by ste mi poradili? Ako to najlepsie vyriesit? V januari ma caka operácia, takze sa do prace najblizsie nechystam a chcela by som vyuzit tu 7 dnovu ochrannu lehotu. Bude mi platit aj po zamestnani na dohodu? Dakujem
@cukroska tak mne kebyze nehrozi operácia, tak idem na urad. Ale nevidim dovod ist na urad, ked viem, ze aspon pol roka bude praceneschopna, ak nie viac. Len ma zaujima, ze ci mi vypocitaju vysku pn z tej dohody alebo budu ratat posledny rok. Lebo niekde som sa docitala, ze pokial na dohodiu nemas odrobenych 90 dni( co ja za tie dva mesiace mat isto nebudem) tak sa pocita z predchádzajúceho kalendárneho roka vypocet pn
Neviem čo sa lepšie oplatí nikdy som nič podobné nemala a nešla ani na PN. Ale poznám XY ľudí čo sa hodí hned na PN.Ale skôr kvôli iddialeniu UP,alebo si zatiaľ hľadajú novú prácu.
Diagnózu nato máš. Ale ako to vyjde finančne a čo sa oplatí neviem.