Mám na pošte uloženú zásielku a teraz neviem, či môžem ísť, keďže je zákaz vychádzania. Mám aj nejaké Sipo do konca mesiaca a už je dosť vysoký dátum. Keď budem čakať do testovania, tak to nestihnem vyplatiť. Neviem, či ísť alebo nie? Poraďte mi, ďakujem.
Áno môžeš pošta je medzi výnimkami
@h2 na poste nie su hodiny pre dochodcov
Posta patri medzi vynimky, takze kludne. Tak isto ako banky, poistovne atd
@veronikaszabova To fakt? Tak potom pardón, bola som presvedčená, že sú.
@h2 iba potraviny, drogeria a lekarne
@veronikaszabova ani v lekárňach nie sú vyhradené .. iba potraviny a drogérie
Výnimka platí na cestu do najbližších potravín, lekárne, drogérie, do banky, poistovne, práčovne, autoservisu, na postu, cerpaciu stanicu...
@veronikaszabova tak to je super. Hneď tam bežím
@veronikaszabova stále sa nájde niekto,kto vie poriadne čítať 👍 v posledných dňoch rozmýšľam,či to ja zle chápem,či kde je problém. Za posledné dni som prečítala toľko absurdných otázok ,že je to fakt sila 😂
@ckatka môže aj tak nie je relevantný dôvod na zákaz vychádzania a bude to vyhlásené zas za nedobre rozhodnutie ktoré výrazne poškodí ekonomiku nedesi vás dokedy takto budete cvičiť na základe nezmyselných opatrení však za pol roka nebudú materské.
@zuzanagarelova mne to osobne nevadi pretoze to vnimam ako potrebne...hoci neskoro. Malo sa u nas vsetko zavriet na mesiac napriklad v lete... testovat kazdeho kto prisiel zvonka a mali by sme pokoj...teraz uz je neskoro a musime sa s tym vysporiadat. Kedze mam muza pracujuceho v nemocnici tak do toho trochu vidim a verte za radsej strpite obmedzenia nejaky cas ako potom plakat ze vam pomreli pribuzni, ci uz na koronu, alebo na ine veci, ktore im nemal kto zoperovat/osetrit.
Je to strasne ale oni proste naozaj nemaju kapacity na to, aby to zvladali,...napriklad tym ze sa musia navliekat furt do tych oblekov a vsetko dezinfikovat, za pracovnu dobu stihnu osetrit omnoho menej ludi ako obvykle. Alebo maminky sestricky a lekarky skoncili na OCRkach... A ludia cakaju cakaju ...a niektori sa nedockaju :(
Môžeš, návšteva pošty je medzi výnimkami.