Ahoj, neviete mi niektorá poradiť mám chorú dcérku a som s ňou na OČR ale už aj staršia začína byť chorá a nemám ju s kým nechať doma ak by ochorela. Nemáte niekto skúsenosť s tým či môžem ísť z jednej OČR hneď na druhú? Ďakujem za rady. Nemám DNP.
tiez si myslim ze mozes ist s dalsou dcerou na dalsiu OCR.
môžeš, aj s tým istým dieťaťom, len treba aby Dr. dala inú diagnózu, a ak bude OČR na druhé dieťa je to úplne v poho
trošku to tu oživím,nenašla som odpovede na moj problem,prosím Vas o radu...momentalne som na očr so synčekom od štvrtku,viem,že zamestnavatel preplaca 10 dní očr,ale...buduci tyžden som ešte doma do utorka a potom sme mali mat v praci volno až do piatku...moja otazka znie: ako mam využit tych 10 dní,čo mi ma zamestnavatel zaplatit,ked je v tych 10 dnoch sviatok a potom jesenne prazdniny? neprídem o celu tu sumu? robim v školstve,preto mame to volno,ďakujem.
babeny ja mam podobny problem,potrebujem 2 na seba navezujuce očr s tym istym dietatom,prvu potrebujem na preliecenie a druhu-ideme do nemocnice a poptom na doliecenie.....teda mozem ist hned po sebe na očr? alebo tam musi byt odstup a ci sa tam rata vykend?dakujem
musi byt jeden den pauza,....
Ahojte baby,vela citam,ale mam chaos.minuly mesiac som vzala 6 dni ocr va jedno dieta. Tento mesiac beriem 1o dni na druhe. Mozem este aj tento mesiac vziat ba to prve a bude mi preplatene?
Žienky poraďte minuleho týždňa bol manžel na ocr s malým od utorka do pondelka keďže v pondelok sme už šli do nemocnice tam som snim ležala ja v piatok nás pustili domov a teraz som myslela že pôjdem na ocr s malým ja len naša dr mi povedala že mi už ocr na malého nemôže dať nakoľko už v tomto mesiaci jedna ocr naňho bola písaná ako to je viete mi poradiť? Ako to mám riešiť keď je dieťa dlhodobejšie choré tak ako sa to rieši
myslím že môžeš. normálne v jeden den ukončiť jednu očr a druhý den začať novú očr. prekrývať sa nemôžu