Môžem ísť na OČR dvakrát po sebe?

jersay
6. okt 2011

Ahoj, neviete mi niektorá poradiť mám chorú dcérku a som s ňou na OČR ale už aj staršia začína byť chorá a nemám ju s kým nechať doma ak by ochorela. Nemáte niekto skúsenosť s tým či môžem ísť z jednej OČR hneď na druhú? Ďakujem za rady. Nemám DNP.

siusinocka
6. okt 2011

myslím že môžeš. normálne v jeden den ukončiť jednu očr a druhý den začať novú očr. prekrývať sa nemôžu

makimakimaki
6. okt 2011

tiez si myslim ze mozes ist s dalsou dcerou na dalsiu OCR.

zlatulienka
6. okt 2011

môžeš, aj s tým istým dieťaťom, len treba aby Dr. dala inú diagnózu, a ak bude OČR na druhé dieťa je to úplne v poho

dana33
27. okt 2012

trošku to tu oživím,nenašla som odpovede na moj problem,prosím Vas o radu...momentalne som na očr so synčekom od štvrtku,viem,že zamestnavatel preplaca 10 dní očr,ale...buduci tyžden som ešte doma do utorka a potom sme mali mat v praci volno až do piatku...moja otazka znie: ako mam využit tych 10 dní,čo mi ma zamestnavatel zaplatit,ked je v tych 10 dnoch sviatok a potom jesenne prazdniny? neprídem o celu tu sumu? robim v školstve,preto mame to volno,ďakujem.

maculik15
1. dec 2013

babeny ja mam podobny problem,potrebujem 2 na seba navezujuce očr s tym istym dietatom,prvu potrebujem na preliecenie a druhu-ideme do nemocnice a poptom na doliecenie.....teda mozem ist hned po sebe na očr? alebo tam musi byt odstup a ci sa tam rata vykend?dakujem

luba28
1. dec 2013

musi byt jeden den pauza,....

ssuekk
18. aug 2016

Ahojte baby,vela citam,ale mam chaos.minuly mesiac som vzala 6 dni ocr va jedno dieta. Tento mesiac beriem 1o dni na druhe. Mozem este aj tento mesiac vziat ba to prve a bude mi preplatene?

saska112
24. máj 2017

@dana33 OCR neplati zamestnavatel ale stat, socialna poistovna

evittam
24. máj 2017

@saska112 Myslim,ze za tych pomaly 5rokov na to davno prisla.😀😉

saska112
24. máj 2017

@evittam boze 😅 musim sledovat datumy 😀 😀

dana33
25. máj 2017

@saska112
@evittam nechodim sem uz casto, ale ste ma pobavili baby 😀

saska112
26. máj 2017

@dana33 tak aspon to 😀

tica
21. okt 2017

Žienky poraďte minuleho týždňa bol manžel na ocr s malým od utorka do pondelka keďže v pondelok sme už šli do nemocnice tam som snim ležala ja v piatok nás pustili domov a teraz som myslela že pôjdem na ocr s malým ja len naša dr mi povedala že mi už ocr na malého nemôže dať nakoľko už v tomto mesiaci jedna ocr naňho bola písaná ako to je viete mi poradiť? Ako to mám riešiť keď je dieťa dlhodobejšie choré tak ako sa to rieši