Môžem dať výpoveď, keď chcem ísť na podporu?

maninka1974
11. nov 2020

Pracujem v obchode tento mes mi konci skúšobná doba.... Len sme 4 a malo ludi chodí teraz žiadala som o skrátenie fakt nemám tam čo robiť aby mi menej platili že budú spokojný ale majiteľ ma chcel dať na živnosť.... Ja som nesuhlasila..... O pár dní som našla inzerát ze hľadajú predavačku.... Chcú ma prepustiť ale čo 8 hod denne som tam oni mi vôbec nedávajú stravné bojím sa opýtať ale keď mam tpp mam na to nárok nie prac zmluve to není je toto normálne robila som aj 5h uvezok v inej firme tam mi platili? Chcem ísť na podporu môžem si sama dat výpoveď?

boomerzena69
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maninka1974
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hugigugin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mogaa
12. nov 2020

@maninka1974 nedávaš výpoveď ale skončenie prac.pomeru vo výpovednej dobe.....keďže si stále v skúšobnej dobe, odísť môžeš zo dňa na deň.....ak chceš čerpať podporu, musíš spĺňať základnú podmienku - odrobený potrebný počet dní za určité obdobie

aneta129
12. nov 2020

@maninka1974 nie... Musia ta prepustiť...

maninka1974
autor
12. nov 2020

@mogaa mam pred tay 28r odrobenych

mogaa
12. nov 2020

@mogaa za posldné 4roky musíš mať 2roky odrobené, ak to splňaš máš nárok na podporu... je jedno či dáš výpoveď ty, dostaneš výpoveď či podpíšeš Dohodu o skončení PP

mogaa
12. nov 2020

@maninka1974 za posledné 4roky musíš mať 2roky odrobené, ak to splňaš máš nárok na podporu... je jedno či dáš výpoveď ty, dostaneš výpoveď či podpíšeš Dohodu o skončení PP

maninka1974
autor
12. nov 2020

@mogaa ďakujem to mam zabudla som napísať len jeden mes podpory som si minula potom som nastúpila do roboty...A môžem ísť znovu