Ahojte potrebovala by som ist urgentne v nedelu na otocku vlakom BY- TN. Myslite ze je to mozne?
@avril299 aby ma policajti prip vojaci nezastavili a nevratili spat alebo nedali pokutu
Ved cestovanie medzi okresmi je dovolene
Musíš si vymyslieť, do ktorej vynimky z tých 19 patríš.
@hettinka a kde prosim najdem zoznam nemate nahodou link
Ides k rodine 🤷
podla mna sa nikto nebude nic pytat a ani nikoho zastavovat, ved je dovolene takmer vsetko, okrem obchodov - tie musia byt zavrete s vynimkou potravin, drogerie, obchodov pre zvierata a lekarni
tu je link:
https://www.minv.sk/?tlacove-spravy&sprava=vlad...
takze kludne mozes aj povedat, ze ides na lyzovacku :D ak by sa niekto pytal, ale dam ruku do ohna za to, ze sa nikto nic pytat nebude
Dakujem vam konikove zienky 💓
Ja som teraz vo štvrtok cestovala z BA na stredné Slovensko za rodinou (aj tu mám nahlásený trvalý pobyt i keď reálne bývam v BA). A teraz v nedeľu idem späť do BA kvôli (zobrala som si pre istotu so sebou pracovnú zmluvu - ak bude problém, preukážem, že cestujem pracovné)
@22abigail22 naco pracovna zmluva, povies, ze ides z kostola alebo z lyzovacky 😀
@makova333 človek nikdy nevie. 🤷 Istota je istota.
Ja cestujem v nedelu zo Zohoru (okres Malacky) do Skalice, pretoze v pondelok mam.poradnu a nechce sa my trepat rano vlakom ryskovat.meskanie a podobne zabavky ktore zssk dokaze v poslednom.case 🙈🙏 ale ak by ma niekto zastavil poviem po pravde k mamke kvoli zajtrajsej kontrole u dr 😁🙏
Ja mam rodinny dom mimo bydliska nemam tu trvaly pobyt, ale mam list vlastnictva stale pri sebe takze ma snad nebudu kontrolovat som tu teraz na dome z domu idem do ba 22.12 a pitom naspat 26.12.a opat do ba okolo 10.1. Pocas prvej korony nas nikto nekontrolovalnikdy tak verim ze ani teraz nebudu
a preco by nebolo?