Môže sa 18 ročný otec zapísať do rodného listu?

19. jan 2021

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať.... Moja kamarátka ma 14r a jej priateľ 17r. Je tehotná ale nechce to nijako riešiť cez políciu ani cez súd. Veľmi by chcela aj on, keď bude mať moja kamarátka 18 môže sa jej priateľ zapísať do rodného listu malinkej? Nemal by žiadne problémy keby je tam napísaný?

1aduliatko1
19. jan 2021

myslím, že problém bude tak či tak, keďže ma 14. budú zisťovať s kým je tehotná

elizabet173
19. jan 2021

No ak je to o pravda, tak to sud riesit bude. Ale najprv bude riesit to, ze mal "otec" pohlavny styk so strnastrocnou, co je trestnym cinom

martul
19. jan 2021

No bude trestné stíhanie pre mládenca to by ma skôr trápilo akoctovze či bude zapísaný v RL. Jednoducho je tehotná maloletá a polícia to bude riešiť

martul
19. jan 2021

To nie je Tom ze ona nechce, ale polícia to jednoducho bude riešiť. Čo na to doktor? Ako chce porodiť, to sa zistí a má problém chlapec

riamia91
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanockamt
19. jan 2021

ha-ha...že nechce...jej sa nikto nebude pýtať, čo chce a nechce...gynekológ túto skutočnosť ohlási na polícii, keďže je maloletá...pánko bude stíhaný a dieťa sa po narodení zverí súdom do opatery jej rodičom

simca06022011
19. jan 2021

@riamia91 presne, po papuly obaja by dostali a ako mama by som toto veru riesila, myslim, ze ziadny RL by sa ani nikdy nevystavoval. nech si mysli kto chce, co chce...

simca06022011
19. jan 2021

A k otazke, samozrejme myslim, ze ak prejdu vsetky tieto opletacky tak sa do RL zapisu rodicia dietata.

nafka0483
19. jan 2021

Urcite ju niekto "pouci" o tom ako to taketo slecny robia. U lekara a na polici tvrdia ze nevedia kto je otcom, ze ho nepoznaju, cela rodina drzi s nimi aby otec nebol stihany.

lucka_ke
19. jan 2021

pane bože, 14 ročná tehotná a vy riešite rodný list dieťaťa? radšej nech sa bojí vyšetrovania trestného činu

maaji
19. jan 2021

Dieťa bude mať dieťa 🤦

jaskolka
19. jan 2021

Teraz by bol rodný list a kto bude zapísaný ako otec riešila ako posledne. Ten chalan, ak je to pravda, zneužil maloletu, takže sakra problém majú tí dvaja. Neviem, ja, som v14 sa hrala s babikou, nie aby som liezla do postele s chalanom.A ten by, si tiež zaslúžil pár "pres hubu".

aneta129
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aneta129
19. jan 2021

@jaskolka presne ja v 14stke som ešte barbie cesala 🤣🤣🤣 prvú pusu som dostala v 15ske... A.... V 21, co som uz bola dosť poza... Lebo moje kamarátky uz dávno trtkali... A ja v 21 som prvýkrát.... Normálne do 21 ma gynekologicka cez konečník vyšetrovala...

vevesh
19. jan 2021

No neviem, mna by skor v tom veku a takej situacii trapilo, kam s dietatom a co do ust a nie ze zapis otca do RL.....to rodicia sa maju postarat alebo ty si onasisova nepriznana vnucka????

jana_eyre_2
19. jan 2021

Ak už si v takom týždni, že vieš pohlavie dieťaťa, tak už by to mala polícia dávno riešiť vďaka gynekológovi čo ťa ošetruje.. predpokladám že vymyslená téma na rozpútanie rozculovania.. už vidím tehotnú 14r dievčinu čo rieši kto bude v rodnom liste..

jana_eyre_2
19. jan 2021

@aneta129 a to si zistila ako, čo robia deti v lockdowne same doma.. 🤔

ibrunova
19. jan 2021

@aneta129 čo to tu trepeš, Matovič je už vinný aj za tehotné 14 ročné, tak to je už iný level

simca06022011
19. jan 2021

@aneta129 vidis, v mojej dobe lockdown nebol a aj ked sme do skoly chodili, dokonca ja od 8 do 17tej denno denne, na frajerov sme casu mali az az :D

lubkavargova1
19. jan 2021

takze o cca rok pozerame krimi noviny?

77daniela77
19. jan 2021

.....u jedneho etnika je uz na porod stara.....tam to asi nevysetruju vobec uz.....hmmmmm.....

eleanor13
19. jan 2021

@77daniela77 to su ake hnusne rasisticke sranice toto?Co ste si dokazali tymto prispevkom?Nezalezi k akemu "etniku" patri, na uzemi Slovenskej republiky pre vsetkych plati rovnaky zakon.

77daniela77
19. jan 2021

@eleanor13 Netrep sprostosti!A nevypisuj mi,neotravuj,mna tvoj nazor absolutne nazaujima a uz nic od teba citat nebudem.Zijem v Ke,v centre mesta a velmi dobre viem o com pisem,na rozdiel od tvojich slnieckarskych nazorov,to je zivot,nie tvoje osocovanie tzv. rasizmom!

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petulda333
19. jan 2021

@eleanor13 ake rasisticke? Je to holy fakt. Ano, nie vsetky ale vacsina ano. Ja ked som lezala v nemocnici ako tehotna, tak tam rodila 15,5r romka a uz druhe dieta. Sestricky vraveli, ze tento vek je uplne bezny. Zacinaju medzi 13-14r. Dokonca na jednej dokumentarnej stanici som sledovala serial s kocovnikmi(romovia) a tam tiez to iste. Cim skor tym lepsie. A ziadny rasizmus za tym nehladaj. Je to smutna realita

autor
19. jan 2021

A keby sa to spraví cez právnika?

petulda333
19. jan 2021

Co s tym ma pravnik? Ved ked pojde na gyn ci rodit, bude sa to uz riesit. Je maloleta!

elizabet173
19. jan 2021

S tym pravnik nic nema.

moni73
19. jan 2021

Rodny list riesi z dovodu, ze ked uda otca, tak ho vlastne uda😉. Ci sa pletiem?