Ahoj moja mama mi zakazuje stretávať so starkou z otcovej strany ale stretávam sa snou už 5 rokov môže zakazovať??
Zakázať ti môže a môžem ti zakať aj ja dokonca ale nič to neznamená.
Koľko máš rokov ? Ak máš od 13 vyššie povedz, že ideš vonku a choď k nej ak býva blízko. Čo oči nevidia srdce nebolí.
Veď starí rodičia sa aj súdia kvôli stretávaniu s vnučatmi. Takže právne asi nemôžu. A aký má na to dôvod?
Ak to nechceš zle s mamou, tak asi len tajne. Kto vie, či si to dá vysvetliť.
Len ci stari rodicia (hoci aj nenapadne) nevedu nejaku kampan proti mamine? Inymi slovami, ci mamina nema na zakazovanie nejaky dovod.
@madeincssr nemyslím si
Lepsie ako tu vypisovat cudzim zenam, ktore su v sebe vlastne nonstop, sadni si radsej so svojou mamou a porozpravajte sa otvorene. Si takmer dospela, chovaj.sa tak. Zaujimaj sa o dovod, preco si to mama nepraje. Co ak mame ublizili? Co ak nechce, aby to iste spravili tebe? Neodklanaj sa od mamy, je ti najblizsia. Najdite si k sebe cestu, budujte si doverny vztah. Aj ty raz budes mama. Komunikacia vas dvoch je ovela dolezitejsia ako cudzie hasterive tetky😉
@madeincssr urcite ano. V tomto veku hormonalnej nerovnovahy dcery rady beru mamy ako nepriatela. Su rozne sposoby riesenia, zaklad je komunikacia. To co tu my dostavame na tanieri je len nepodstatna odrobinka, nie realny problem
Píšeš, že sú tam zlé vzťahy, no to je dosť všeobecné, možno má pravdu mama, možno babka. Musíš sa ich na to opýtať a možno sa sama rozhodneš, či ti to stojí za to.
@ddaassuullaa no neviem lebo ja z mamou nemam dobrý vzťah
@kajka229 chapem, tiez som mala 17. S dcerou komunikujem uplne inak ako mama so mnou, mne mimoriadne zalezi na dobrom vztahu. Uvedomujem.si, co ma trapilo pri vybuchujucich hormonoch, no mama vzdy bola bezpecny pristav, nech som mala akekolvek vykyvy nalad a trucu. Nezabudaj, ste na to dve, ty uz takmer dospela, nezaujima ta povod vztahu babky a mamy, len truc. Porozmyslaj, zvazuj. Raz budes tiez mama
Nemôže zakazovať. Dokonca starí rodičia majú právo na kontakt s nucatom. Stari rodičia môžu súdnou cestou získať presne kedy s tebou môžu byť a matka nemôže brániť.
Nemôže. Iba chce.